Cancan

Nuțu Cămătaru are o avere impresionantă. Cum a ajuns celebrul interlop să fie personaj în cartea lui Codin Maticiuc 

Publicat: 29 nov. 2021
Nutu Cămătaru avere
Nuțu Cămătaru a adunat o avere impresionantă, iar gruparea pe care o conduce este extrem de influentă în România.

Liderul „Clanului Cămătarilor”, Nuțu Cămătaru, are o avere impresionantă. Temutul și controversatul interlop și-a construit de-a lungul vieții un adevărat imperiu, iar legăturile ascunse cu mai mulți oameni politici din România l-au făcut extrem de influent în spațiul public. 

În prezent, Nuțu Cămătaru are parte de toată atenția în lumea mondenă și nu numai după ce a devenit protagonistul cărții intitulate „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.” Multă lume se întreabă cum a ajuns celebrul interlop să fie personaj în cartea lui Codin Maticiuc.

Nuțu Cămătaru, interlopul cu o avere uluitoare și o viață controversată

Ion Balint, cunoscut de toată lumea cu numele Nuțu Cămătaru, a adunat o avere impresionantă, iar gruparea pe care o conduce este extrem de influentă în România. „Clanul Cămătarilor” a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai de temut rețele interlope, iar scandalurile și problemele cu legea aveau să îi aducă celebritatea liderului grupării.

Celebru interlop a crescut în cartierul Ferentari, unde are și în prezent mai multe proprietăți imobiliare, o fermă impresionantă unde a crescut păsări exotice, lei, urși și o herghelie de cai. Nuțu Cămătaru deține mai multe mașini de lux, dar și un conac impunător ce a reprezentat motiv de dispută între el și fosta soție, Lidia Balint.

Este cunoscut faptul că liderul cămătarilor a primit mai multe condamnări penale pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane, constituire de grup de crimă organizată și prostituție.

În rețeaua infracțională au fost implicați și membri familiei lui Nuțu Cămătaru, frații, fosta soție, dar și mama interlopului. Ion Balint pe numele său adevărat a stârnit mereu controverse în spațiul public, iar legăturile sale cu oameni influenți au provocat revoltă

Mai mult, Nuțu Cămătaru nu a ezitat să recunoască faptul că a ajutat sau a fost ajutat de politicieni din România, spre indignarea unora care au negat implicarea sau orice legătură cu liderul interlop.

Recent, Nuțu Cămătaru a fost o prezență nelipsită din spațiul public după ce a devenit protagonist în cartea scrisă de Codin Maticiuc. Celebrul „crai de Dorobanți” se bucură de un succes răsunător după lansarea volumului „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.”

Cum a ajuns liderul cămătarilor personaj principal în cartea lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc se pare că a descoperit cheia succesului la vârsta de 41 de ani. După faima câștigată cu filmul „Miami Bici” și cu volumul „Consumatorul de suflete”, de această dată reușita a fost garantată de o altă carte în care protagonist este nimeni altul decât Nuțu Cămătaru.

„Craiul de Dorobanți” a mărturisit că ideea scrierii acestui volum a apărut încă din 2014, însă abia în 2017 a reușit să îl convingă pe celebrul interlop să îi spună povestea vieții lui controversate și periculoase.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.”, a declarat Codin Maticiuc, autorul cărții „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.”

Mai mult, „craiul de Dorobanți” a recunoscut că a fost primit în familia liderului cămătarului, aflând informații de-a dreptul șocante. 

„5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru.”, a povestit Codin Maticiuc.

Lansarea volumului a fost însoțită de o declarație de presă amplă făcută de Nuțu Cămătaru, iar dezvăluirile surprinzătoare au provocat interesul, dar și revolta publicului. Temutul interlop a vorbit despre legăturile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oameni politici din România, dar și în ce fel a contat prezența lui în viața acestora.

Temutul interlop Nuțu Cămătaru deține o avere impresionantă, fiind cunoscut pentru problemele cu legea și infracțiunile săvârșite. Liderul „Clanului Cămătarilor” a ajuns personaj principal în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” scrisă de Codin Maticiuc.

Comentarii
Adauga un comentariu