Jocuri

NVIDIA prezinta cateva jocuri optimizate pentru Tegra 4, spera sa atraga integratorii si utilizatorii

Publicat: 27 feb. 2013

Fiind un producator traditional de solutii grafice, nu este de mirare ca NVIDIA a pus intotdeauna accent pe promovarea performantelor bune in jocuri ale platformelor sale mobile. Iar daca solutiile precum Tegra 2 sau Tegra 3 nu au fost mereu fruntase in topul performantelor brute, acestea s-au bucurat in schimb de capacitatea producatorului de a atrage dezvoltatorii de jocuri, Tegra Zone fiind o sursa fie de exclusivitati, fie de produse optimizate suplimentar pentru nucleele grafice GeForce ULP.

In cadrul MWC 2013, NVIDIA a prezentat cateva dintre titlurile care vor beneficia de arhitectura cu 72 de unitati de procesare implementata in recent anuntatul chip Tegra 4. Cel mai impresionant dintre aceste titluri este Dead on Arrival 2, un shooter top-down care ofera decoruri destructibile si simulari interesante si detaliate ale interactiunilor fizice.

Codex: The Warrior este un joc asemanator cunoscutului Infinity Blade de pe platforma iOS, acesta urmand sa ofere umbre dinamice si procesare HDR in versiunea pentru Tegra 4.

Carie: Blood Mansion este un alt shooter, de data aceasta third-person, versiunea Android pentru Tegra 4 urmand sa ofere in plus texturi cu dimensiuni mai mari si efecte dinamice de fum si foc, precum si un nivel exclusiv.

Zombie Driver nu este un joc nou, insa producatorii au anuntat ca vor profita de puterea mai mare a chipului NVIDIA pentru a implementa iluminare dinamica.

In final, Rugolf este tot un joc deja prezent, care va oferi insa amatorilor de golf care vor alege un telefon sau o tableta cu Tegra 4 o serie de efecte imbunatatite, cum ar fi iluminare dinamica, umbre realiste si efecte de bloom si lens flare.

Lista de jocuri nu este foarte mare in acest moment, dar presupunem ca NVIDIA va incerca sa capteze atentia mai multor dezvoltatori de software, asa cum a facut-o si la anterioarele doua generatii de produse, incercand astfel sa atraga utilizatorii si producatorii de terminale mobile. Daca acest lucru va fi suficient, vom vedea insa incepand din vara acestui an, cand ar trebui sa luam contact cu primele produse bazate pe Tegra 4.loading...

Adauga un comentariu