Din lumea filmului

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: „Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile”

Publicat: 12 iul. 2019

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa asearã de furtuna devastatoare care a curpins zona in care aceasta se afla.

Ceea ce promitea sa fie o vacanta superba alaturi de cei dragi sufletului sau, s-a transformat intr-un  cosmar. Ioana a povestit in detaliu experienta prin care a trecut alaturi de familie si cei doi copii:

„Aseara stateam linistiti la o taverna in port, mancam aperitivele, cand a venit venit furtuna, un vant foarte puternic (120 km/h) si s-a luat curentul. Copiii au inceput sa tipe. I-am luat pe sus pe Filip si caruciorul lui Tudor si l-am bagat pe prima usa pe care am gasit-o. Am nimerit in bucataria unui restaurant. Toata lumea era in panica. Zburau acoperisurile, zburau pahare si sticle de pe mese si bucati din copaci. Pentru cateva minute nu l-am gasit pe Ducu care era cu Tudor. Intr-un final ne-am intalnit.Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Filip urla cat putea de tare de teama, alaturi de alti copii pe care ii incercau aceleasi emotii. A durat totul cam 15-20 min. Cand s-a oprit, l-am pus pe Tudor in carucior, pe Filip in spatele lui Ducu si am inceput sa fugim pana la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era pana la glezne, intuneric bezna. Ne impiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, sezlonguri care zburasera. Cand am ajuns in hotel, am constatat ca nu merg lifturile si trebuie sa urcam 5 etaje cu caruciorul si copiii. In camera era apa peste tot… Am avut senzatia ca traiesc un film horror care nu se mai termina. Bine ca suntem sanatosi si am scapat cu bine”, a povestit Ioana Blaj.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion il va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmeaza a fi difuzat in toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar si pe fapte reale povestite de cunoscuti. Productia va intercala trei povesti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmarile sunt in plina desfasurare in diverse locatii spectaculoase din Bucuresti si din imprejurimi.loading...

Adauga un comentariu