Titlurile zilei

O adolescentă a mers în vacanță la bunici, dar a avut parte de șocul vieții ei! Stella a fost deflorată cu sălbăticie de ieșeanul plătit de bunicii ei! (EXCLUSIV)

Publicat: 13 aug. 2022
O adolescentă a mers în vacanță la bunici dar a avut parte de șocul vieții ei Stella a fost deflorată cu sălbăticie de ieșeanul plătit de bunicii ei EXCLUSIV
Un ieșean este căutat de autoritățile italiene după ce ar fi violat o adolescentă în vârstă de 15 ani

O adolescentă a fost victima unui viol, după ce a mers în vizită la bunicii ei și a fost agresată de către un ieșean. Recent, individul a încercat să scape de acuzații, susținând că s-ar fi prescris răspunderea penală. Totuși, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins contestația formulată de Ghiorghiță Codreanu

După ce a mers în vizită la bunici, în vacanță, o adolescentă a fost violată de un ieșean. În urma incidentelor, individul a fost condamnat în Italia la pedeapsa de 2.793 de zile închisoare (7 ani şi 8 luni de detenție) pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată. Totuși, Ghiorghiță Codreanu a formulat o contestație în anulare, considerând că răspunderea penală s-ar fi prescris. Însă judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins recent contestația acestuia.

„Instanța respinge ca inadmisibilă în principiu contestaţia în anulare promovată de contestatorul condamnat, Ghiorghiță Codreanu, împotriva sentinței penale din 30 mai 2019, pronunţată de Curtea de Apel Iaşi. Definitivă”, au precizat recent magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O adolescentă, violată cu sălbăticie de un ieșean când a mers în vacanță la bunici

Ghiorghiță Codreanu a formulat contestația în anulare pe data de 12 iulie 2022. Acesta a sperat că va scăpa de executarea pedepsei primite din partea magistraților italieni. În 2019, Curtea de Apel Iași a recunoscut sentința emisă de autoritățile din Peninsulă pe numele individului. Astfel, s-a dispus recunoașterea sentinţei pronunţate pe 4 iunie 2014 de Tribunalul din Lecce, prin care ieșeanul a fost condamnat la 7 ani şi 8 luni de închisoare pentru viol în formă continuată, continuarea executării pedepsei într-un penitenciar din România și transferarea persoanei condamnate. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Între 26 decembrie şi 28 decembrie 2007, în localitatea Morciano, Italia, inculpatul a constrâns-o cu violenţă pe minora Stella E. (15 ani) să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia, de mai multe ori, acesta fiind îngrijitorul bunicilor minorei, unde cea din urmă se dusese în ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În una dintre circumstanţe, a încercat să o sărute pe obraz şi, în acelaşi timp, i-a palpat sânul. În dimineaţa următoare, profitând de lipsa mamei, a ajuns-o din urmă în camera sa, a strâns-o cu putere, a dezbrăcat-o şi a obligat-o cu forţa să se aşeze pe noptieră şi a sărutat-o pe sân şi în părţile intime, necontinuând datorită faptului că se întorsese acasă mama fetei, dar şi soţia inculpatului”, au afirmat autoritățile italiene.

Ieșeanul Ghiorghiță Codreanu, acuzat că a continuat abuzurile

Oamenii legii au susținut că, în după-amiaza din ziua următoare, a ajuns-o din urmă pe fată, într-o locuinţă adiacentă, a luat-o cu forţa şi a întins-o pe pat şi, în ciuda reacţiei foarte clare a minorei care striga: „Nu!”, a reuşit să-i învingă rezistenţa și a dezbrăcat-o parţial.

„Dezbrăcându-se, la rândul său, inculpatul a constrâns-o să întreţină o relaţie sexuală completă, prin penetraţie în vagin, şi deflorare, ejaculând pe burta fetei. În final, în dimineaţa succesivă, a ajuns-o din urmă în pat, i-a palpat sânul şi burta, a dezbrăcat-o, şi-a dat jos pantalonii, s-a aşezat deasupra fetei şi a încercat încă o dată să o penetreze, dar fără a reuşi, întrucât intrase în casă mama minorei”, au adăugat anchetatorii.

Totuși, în fața instanței ieșene, Ghiorghiță Codreanu a solicitat admiterea cererii şi punerea în libertate. El a susținut că a comis fapta în anul 2007, hotărârea rămânând definitivă în 2017, astfel că s-ar fi împlinit termenul de prescripţie, de 8 ani, în opinia lui. Totuși, magistrații au respins contestația ieșeanului acuzat că a violat o adolescentă care mersese în vacanță la bunici.
Comentarii
Adauga un comentariu