Magazin

O adolescenta ar fi fost batuta de un politician, de ziua ei, pentru ca a dorit sa fotografieze rasaritul

Publicat: 25 mai 2019
1

Petrecerea unei adolescente de 16 ani s-a transformat intr-un vis urat. Sarbatorita, impreuna cu mai multi prieteni de-ai sai au dorit sa faca fotografii in apropiere de vila din Mamaia Sat, in care erau cazati , dar, din greseala, au patruns pe o proprietate privata. Nu dupa multa vreme s-au trezit cu un barbat care a inceput sa tipe la ei si au luat-o la fuga. In urma a ramas tanara sarbatorita, care spune ca a fost agresata si trasa de par. Incidentul s-a incheiat la politie unde atat parintii fetei, cat si proprietarul terenului, un politician local, au depus plangeri.

Tanara a implinit 16 ani in data de 19 mai. Tot atunci parintii i-au organziat o petrecere, iar dupa ce s-au distrat toata noaptea, copiii au vrut sa prinda rasaritul si sa se relaxeze pe marginea Lacului Siutghiol. Adolescentii sustin ca au ajuns in aceasta zona sa faca fotografii si, la un moment dat, a aparut proprietaru terenului, care l i-a amenintat si chiar ar fi lovit-o pe una dintre fete.

”Copiii au fugit, fiica mea a ramas sa-si puna adidasii si in momentul ala domnul a aluat-o de par, o tragea, gen, inapoi, nu cum declara domnul ca o impingea spre iesire”, spune mama adolescentei agresate. Dupa incident, parintii s-au dus la proprietar, un om de afaceri, care face si politica si au incercat sa obtina explicatii, dar si ei au avut parte tot de jigniri.

Jean Paul Tucan, proprietarul terenului, sustine ca adolescentii au intrat ilegal pe domeniul sau.
”M-a si batut adolescenta, domnisoara, m-a si lovit. O adolescenta beata, intr-o stare euforica, dintr-o familie cum v-am spus. Va dati seama cam ce tupeu avea si cum am ramas eu perplex in curtea mea”, afirma Jean Paul Tucan, proprietarul terenului.
”N-ar fi stiut copiii ca e vorba de o proprietate privata si am serioase indoieli cum a putut ajunge ca o persoana privata sa aiba proprietate asupra malului canalului”, declara Alexandru Nita, avocatul adolescentei.

Parintii fetei au depus plangere la politie, la fel si proprietarul terenului, Jean Paul Tucan. Politistii orasului Navodari au deschis o ancheta in acest caz. Parintii adolescentei spun ca vor scoate si certificat medico-legal si vor merge cu tanara la psiholog deoarece este traumatizata din cauza incidentul prin a trecut.

Adauga un comentariu