Info Turism

O agenție de turism din România va opera primele curse charter către destinații exotice. Cât costă un sejur de nouă nopţi în Republica Dominicană

Publicat: 10 dec. 2020
turisti care se relaxeaza la piscina in republica dominicana
O agenție de turism din Romania va opera primele curse charter către destinații exotice, respectiv Maldive, Republica Dominicană și Zanzibar

Vești bune pentru românii cu dare de mână în perioada Sărbătorilor de iarnă. O agenție de turism din Romania va opera primele curse charter către destinații exotice, respectiv Maldive, Republica Dominicană și Zanzibar. Spre exemplu, cei interesați vor plati pentru un sejur în Republica Dominicană un tarif de aproximativ 1.540 euro de persoană pentru cazare nouă nopţi la un resort de 4 stele în regim all inclusive.

Reprezentanții agenției de turism specializată în călătorii exotice au transmis că primele curse vor avea loc de Revelion.

Eturia va opera primele curse charter către destinații exotice

Touroperatorul Eturia, prima agenție din România specializată în călătorii exotice, a anunţat că va opera primele curse charter din România către Maldive, Republica Dominicană şi Zanzibar, ca urmare a creşterii cererilor către destinaţiile exotice, pentru care, până acum, românii foloseau cursele de linie.

Primele curse vor avea loc de Revelion.

”Eturia, în parteneriat cu alţi doi touroperatori români, a decis operarea primelor curse charter către destinaţiile exotice aflate în topul preferinţelor turiştilor români: Maldive, Republica Dominicană şi Zanzibar”, anunţă compania.

De asemenea, în acest moment, compania lucrează la lansarea unei curse charter spre Maldive cu plecare din Cluj pe data de 30 ianuarie 2021, operată de Tarom, precum şi la lansarea primului zbor direct din Romania către Republica Dominicană. Acesta din urmă vă fi operat cu o aeronava A330, vă fi non stop şi vă avea o durată de sub 13 ore.

“Modul în care turiştii români au primit lansarea, în luna noiembrie, a primului charter pe ruta Bucureşti – Maldive pentru perioada de Revelion, a fost o mare surpriză pentru noi toţi, mai ales după un an 2020 în care ştim că industria a fost foarte grav afectată. Cererile numeroase venite din partea turiştilor români pentru această destinaţie şi lista mare de aşteptare ne-a determinat să gândim noi strategii şi astfel am decis lansarea primului zbor direct spre Maldive, operat cu o aeronavă Airbus A 330, cu plecări săptămânale în intervalul 26 ianuarie – 7 februarie 2020. Că urmare a unui volum foarte mare de cereri, am suplimentat zborurile de revelion cu încă două curse operate de către compania aeriană Tarom ce vor avea o oprire de realimentare în Dubai”, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

Pandemia nu a afectat cererea pentru vacanțele în destinații exotice

Reprezentanţii companiei spun că cererea pentru vacanţe în destinaţii exotice, pentru Revelion şi începutul lui 2021, este la acelaşi nivel cu cea înregistrată înainte de pandemie.

“Acest charter către Republica Domnicană este o noutate absolută pentru România. Ne aşteptăm să îl lansăm în 31 ianuarie şi să îl operăm până după Paşte 2021. Sejurul în Republica Dominicană vine şi cu un tarif de aproximativ 1.540 euro de persoană pentru cazare nouă nopţi la un resort de 4 stele în regim all inclusive. O altă noutate a acestui sfârşit de an este faptul că vom avea o cursă charter şi către Zanzibar cu trei date de plecare: de Revelion, la începutul lunii ianuarie şi în vacanţa copiilor, la sfârşit de ianuarie“, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

În contextul pandemiei, luând în calcul reducerea numărului de zboruri de către companiile de linie şi cererea foarte mare a românilor pentru escapade exotice, Eturia precizează că a decis să continue această abordare strategică şi să opereze curse charter către destinaţii exotice şi în lunile de vară, iar începând cu toamna 2021 să reia zborurile directe către Republica Dominicană, Maldive şi Zanzibar.

“Toate charterele le operăm în parteneriat cu alţi doi tour operatori români, fiecare având însă independenţă în construcţia pachetelor turistice şi alegerea hotelurilor la destinaţie”, declară Sorin Stoica.

Eturia este prima agenţie de turism din Romania specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor made, care oferă turiştilor pachete în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 şi 5 stele atent selecţionate în special în contextul actual, dar şi faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali şi bacşişurile acestora, serviciu de asistenţă non-stop), transformă vacanţele în experienţe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă implicit în toate pachetele şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Așadar, românii cu dare de mână care vor să petreacă Sărbătorile de iarnă departe de țară și de continentul european, au acum primele curse charter către destinații exotice.

Adauga un comentariu