Calatorii

 O alta tara este cuprinsa de flacari. Ministerul de externe, atentionare pentru romani

Publicat: 26 iul. 2018
9

MAE a transmis o atentionare de calatorie in care informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Suedia ca exista mai multe incendii majore de padure. Sunt afectate regiunile Dalarna, Jamtland si Gavleborg.

”Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Suedia ca exista mai multe incendii majore de padure. Sunt afectate regiunile Dalarna, Jämtland si Gävleborg (nordul si centrul Suediei). In unele localitati, autoritatile au organizat evacuari partiale”, informeaza MAE.

De asemenea, pe tot teritoriul suedez exista un risc crescut de incendiu in paduri si este interzisa orice fel de activitate care poate genera foc deschis, relateaza Mediafax.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Stockholm, iar cei care are se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Regatul Suediei: +46736985463.

Adauga un comentariu