National

O asistenta medicala a fost lovita pe trecerea de pietoni

Publicat: 18 sept. 2014
1
O asistenta medicala a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a fost lovita in plin pe trecerea de pietoni si tarata pe sosea. Accidentul teribil s-a produs in Resita, informeaza Romania TV.
Femeia iesise din tura si se indrepta spre casa. La nici 100 de metri distanta de casa, a fost izbita de o masina pe trecerea de pietoni. O alta femeie care se afla si ea pe trecere a scapat ca prin minune.
„Mergeam spre casa, la colt aici, ocoleam o balta si la un moment dat, masina in viteza a trecut pe langa mine. Nu m-am intors. Am auzit o bufnitura deja atinsese persoana respectiva si am venit sa vad despre ce e vorba”, a declarat o martora.

Citeste si:O autoutilitara a spulberat masinile din fata unei societati

 
Tanarul sofer sustine ca a incercat sa evite impactul.
„Era pe marginea trotuarului, in dreptul trecerii, a pus un picior pe trecere, eu eram pe banda a doua. Am franat, am claxonat si ea in loc sa ramana pe loc a traversat si am tras cat de mult stanga”, a declarat soferul vinovat.
Oamenii spun ca in zona soferii circula cu viteza mare si se produc des accidente. Asistenta medicala lovita de masina a ajuns inapoi la spital, de asta data pe targa. Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.Adauga un comentariu