National

O asistentă medicală și-a ucis mama. Aceasta a declarat că nu mai făcea față dificultăților din familie

Publicat: 05 iun. 2020

O asistentă medicală a fost reţinută de procurori pentru că și-a ucis mama, strângându-o de gât până când victima a decedat, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Sursa citată menţionează că femeia inculpată pentru omor a susţinut că nu mai făcea faţă dificultăţilor familiale şi situaţiei generate de starea de sănătate a mamei sale, fostă arhitectă. Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că în dimineaţa de vineri inculpata „a intrat în dormitorul mamei sale care dormea, timp în care a luat o pernă şi a acoperit cu aceasta faţa victimei cu intenţia de a o sufoca, moment în care victima a început să se zbată, astfel, inculpata, observând că nu decedase, a strâns-o cu ambele mâini de gât, până când victima nu a mai mişcat, realizând că a decedat.

Din declaraţia suspectei reiese faptul că aceasta a recurs la acest act violent întrucât a pretins că nu mai făcea faţă dificultăţilor familiale şi situaţiei generate de starea de sănătate a mamei sale, precizând totodată că după ce mama sa a decedat a apelat Serviciul de Urgenţă 112 sesizând fapta comisă”. Femeia suspectată de omor va fi prezentată sâmbătă judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii notează că investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Crimă cu sânge rece în Italia! O româncă a fost ucisă într-o parcare a unui hipermarket

O româncă de 44 de ani a fost ucisă în parcarea unui hipermarket, după ce a fost împușcată de patru ori de bărbatul alături de care se afla. Femeia a fost găsită decedată pe scaunul unui Fiat Panda din parcarea magazinului Auchan din Cuneo, pe ruta către Mondovi.

Presa italiană relatează că victima este Mihaela Apostolides, de 44 de ani, de origine română. Bărbatul care ar fi ucis-o se numește Francesco Borgheresi, un italian în vârstă de 41 de ani. Acesta este un militar care a renunțat la meserie în urmă cu doi ani. Oamenii au auzit îngroziți împușcăturile în parcarea hipermarketului și mai multe apeluri au fost efectuate simultan la numărul de urgență 112. Femeia a fost împușcată de mai multe ori în piept, iar din câte se pare, agresorul a încercat apoi să se sinucidă

Adauga un comentariu