Magazin

O aventura de-o noapte s-a transformat intr-un COSMAR pentru acest barbat! Gestul femeii o descrie ca fiind NEBUNA!

Publicat: 09 nov. 2014
1

Ceea ce a crezut initial ca nu este decat o aventura de o noapte, s-a transformat ulterior intr-un adevarat cosmar pentru un barbat din Marea Britanie.
Pe Liam Griffiths, in varsta de 31 de ani, l-a legat, o buna perioada de timp, de asistenta alaturi de care a trait o aventura un copil al carui tata a crezut ca este. Dar totul s-a dovedit a fi o farsa pusa la cale de femeie, scrie Daily Mail.

Citeste si:Reactia unui copil cand afla ca are virusul EBOLA! -VIDEO

Nu mult i-a trebuit lui Charmaine Wilson, in varsta 25 de ani, sa realizeze intreg scenariul. Dupa o noapte petrecuta cu Liam Griffiths, femeia a decis ca ii va spune ca este insarcinata si ca asteapta un copil cu el. La scurt timp, Charmaine Wilson, folosindu-se de relatiile avute in spitalul in care lucra, a falsificat un certificat de nastere si a schimbat datele unui test ADN, toate acestea pentru a-l convinge pe barbat ca el este tatal.
La mai bine de un an si jumatate de la aventura, timp in care cei doi pare sa nu isi mai fi vorbit, femeia a aparut cu un copil. Fara sa se astepte, insa, minciuna sa a luat amploare.
Prins in joc, barbatul si-a insusit rolul de parinte si era pe cale sa construiasca o casa pentru presupusa lui familie. De fapt, copilul, in varsta de doi ani, era al unor prieteni ai asistentei, iar parintii habar nu aveau de ceea ce fusese pus la cale.

Citeste si: A LESINAT de frica cand s-a uitat sub pat! Era pur si simplu INGROZITA!

“Singurul cuvant pe care il pot folosi pentru a o descrie pe Charmaine si gestul sau este nebunie si nu m-as fi asteptat sa ma dezamageasca in acest hal”, a marturisit Liam Griffiths pentru publicatia Daily Mirror.
Scenariul i-a adus femeii patru luni in spatele gratiilor in baza celor doua fraude comise: minciuna in fata lui Liam, dar si cea in fata parintilor adevarati ai copilului folosit.
Sursa: stirileprotv.ro

Adauga un comentariu