Local

O bătrână a fost găsită decedată în propria locuinţă. Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal – EXCLUSIV

Publicat: 22 feb. 2021
Pompierii au intervenit la un caz de persoană blocată în locuință dar au descoperit o bătrână decedată
Pompierii au intervenit la un caz de persoană blocată în locuință dar au descoperit o bătrână decedată

În jurul orei 20, în decursul zilei de 21 februarie 2021 s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa o persoană blocată în casă. Ajunşi la faţa locului, pompierii au descoperit o bătrână decedata în locuinţa de pe bulevardul Chimiei.

Poliţiştii ieşeni au ajuns la faţa locului şi în cauză a fost deschis dosar penal. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în locuinţă.

O bătrână a fost găsită decedată în propria locuinţă

Pompierii care au răspuns la apelul de la 112 au găsit o bătrână în vârstă de 84 de ani decedata. Aceasta se afla în propria locuinţă:

La ora 20.11 un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că într-o locuinţă de pe bulevardul Cimiei este o persoană blocată în casă. Spre caz au fost redirecţionaţi pompierii de la detaşamentul 1, care au deblocat uşa dar şi un echipaj de prima ajutor. În locuinţă a fost găsită, decedata, o persoană de sex feminin în vârstă de 84 de ani. Femeia era decedată de mai mult timp. În cauză a fost anunţată Politia” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Adauga un comentariu