National

O batrana a fost prinsa facand TRAFIC cu BILETE de TREN

Publicat: 02 oct. 2014
1
O batrana din Vaslui se poate lauda cu un adevarat arsenal de condamnari. Vaduva de veteran de razboi, femeia de 83 de ani a fost condamnata de 5 ori cu suspendare in 4 ani, iar acum este trimisa din nou in judecata.
Batrana face afaceri ilegale cu biletele de tren pe care le primeste gratuit. Alaturi de ea, alti 2 batrani de 91 de ani se plimba pe la instante pentru ca vand ilegal calatoriile.
Maria Apostu, in varsta de 83 de ani, este judecata in prezent  pentru a sasea oara, pentru savarsirea aceluiasi gen de infractiuni. Femeia nu s-a prezentat pana acum la proces, urmand ca pe 21 octombrie sa fie adusa in fata judecatorilor cu mandat de aducere.

Citeste si:Mama a sapte copii GRATIATA de Traian Basescu

 
Veteranii si vaduvele de razboi beneficiaza de 12 calatorii gratuite, dus-intors, sau de 24 de calatorii simple, in fiecare an, la clasa I, pe calea ferata. De asemenea, cei care se declara insotitori ai veteranilor beneficiaza de o calatorie gratuita.
Anchetatorii sustin ca Maria Apostu si alti veterani acosteaza calatorii in gari si le propun sa-i transporte pe distante lungi, contra unor sume mult mai mici, in raport cu pretul biletului de tren. Cand isi termina tichetele alocate, cei mai descurcareti cumpara tichete de la veterani de razboi, pentru sume modice.
Adauga un comentariu