Eveniment-Social

O batrana a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a fost lovita de un autoturism

Publicat: 21 nov. 2018
1

Vremea rece si ninsorile din ultimele zile au facut ca numarul accidentelor rutiere inregistrate in municipiul Iasi sa creasca vizibil. La spitalele din Iasi au ajuns multi pacienti care au fost implicati in astfel de incidente.

De aceasta data, pe mainile medicilor a ajuns o batrana in varsta de 81 de ani, care a fost acrosata de un autoturism. Aceasta s-a ales cu mai multe contuzii si fracturi, fiind internata pentru a beneficia de tratament de specialitate.

Citeste si: Medicii incearca sa rezolve problema donarii de sange. Se organizeaza numeroase campanii

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 81 de ani, victima a unui accident rutier. Aceasta a fos acrosata de un autoturism in timp ce incerca sa traverseze strada. In urma acestui incident, pacienta a fost policontuzionata. Aceasta a fost diagnosticata cu contuzie la nivelul coloanei cervicale, contuzie toraco-abdominala, fractura la nivelul femurului drept. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in cadrul Unitatii de Primire Urgente, pacienta a fost internata la Ortopedie pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu