National

O batrana a inviat din morti! A deschis ochii cand familia se pregatea sa o inmormanteze

Publicat: 31 ian. 2019

O batrana a inviat din morti! A deschis ochii cand familia se pregatea sa o inmormanteze.

O femeie in varsta de 85 de ani, din Focsani, a fost crezuta moarta de propria familie, care se pregatea de inmormantarea acesteia. Numai ca batrana traia si si-a revenit chiar inainte sa fie condusa pe ultimul drum. Sora femeii a gasit-o pe aceasta cazuta in curtea propriei locuinte. Femeia era inghetata, in soc hipotermic si nu mai avea nicio reactie, a informat monitorulvn.ro. A deschis ochii cand s-a incalzit in casa. Familia s-a strans, a dus-o in casa, a facut focul si a chemat preotul. Familia stabilea toate detaliile funeraliilor cand batrana, dezamortita de caldura din casa, a deschis ochii. Dupa ce au constatat ca nu este moarta, cei din familie au sunat la 112 si a solicitat o ambulanta.

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: "La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!" Parintele a amutit cand a aflat motivul

Echipajul medical a constatat ca femeia se afla in soc hipotermic, avand temperatura corporala sub 30 de grade. A fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean si internata la Terapie Intensiva. In prezent starea femeii este destul de grava, ea fiind intubata si ventilata mecanic. Potrivit buletinului de presa al Spitalului Judetean, ea prezenta „hipotermie severa, temperatura corporala 26,5 grade Celsius, boala Alzheimer si bradicardie”. 

In prezent starea femeii este destul de grava, ea fiind intubata si ventilata mecanic.

Ce s-a intamplat cu trupul neinsufletit al Ioanei Condea?loading...

Comentarii
  • „O batrana a inviat din”… „hipotermie severa”!
    Niciun cuvant, nu-i asa, despre obligativitatea eliberarii Certificatului medical constatator al decesului de catre un cadru medical autorizat (medicul de familie, medicul de ambulanta sau medicul legist) precum si a Certificatului de deces eliberat de Primaria in a carei raza administrativ-teritoriala s-a produs prezumtivul deces, document FARA DE CARE, in prezent, orice custode de cimitir din tara asta NU aproba inhumarea! Înapoiata… familie!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit