Cancan ultimă oră

O bătrânică simplă, crescută la țară, dar cu un suflet de aur, a impresionat întreg internetul

Publicat: 19 mart. 2021

Cât mult bun simț au oamenii simpli, care au crescut la țară! Este și cazul unei bătrâne, care a impresionat întregul internet prin gestul ei de milioane. Femeia umilă a fost suprinsă în timp ce se descălţa de încălțările modeste pe care le avea, înainte de a intra în magazinul unei staţii PECO.
Întâmplarea ar fi avut loc în Cahul, Republica Moldova. Martorii au surprins momentul, iar mai apoi l-au postat pe internet, acolo unde a făcut înconjurul lumii.

Se pare că nimeni nu i-ar fi spus bătrânei să recurgă la acel gest.

Însă, din prea mult bun simț, femeia și-a lăsat pantofii plini de noroi la intrarea în magazinul respectiv, din stația Peco. Femeia s-a gândit să nu facă mizerie înăuntru, aceasta având încălțările pline cu noroi. Gestul ei a fost foarte apreciat pe internet, acolo unde oamenii spun că bătrânica le-a dat o lecție de viață și de bun simț tuturor.

Reacțiile uimitoare ale internauților
Oamenii, care au văzut întreaga întâmplare, au spus că femeia nu a fost obligată să facă acest gest. Pe internet sunt mii de mesaje de apreciere din partea oamenilor, care au înțeles gestul bunicuței.

„ Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educaţie”, „Are educaţia care foarte mult le lipseşte oamenilor din ziua de azi”, „Respect, dar chiar nu era nevoie să se descalţe”, „Acest gest arată prezentului câtă educaţie şi respect au avut oamenii din trecut şi continuă să aibă. Bravo şi respect bătrânicăi”, „Sărmana de ea! Dar este de mare respect”, „Batranii sunt mult mai simţiţi fata de tinerii din ziua de azi!!! Respect!!! Asta inseamna educatie!”, Respect,mare respoect,ma plec in orce clipa in fata acestor oameni frumosi,simpli ,onesti.. Eu nu gasesc cuvinte sa i descriu pentruca ;Sunt parintii nostri!!!Ma inchin!!!”, „O lecţie de bun-simţ!”, au fost doar câteva reacții ale internauților.

Comentarii
Adauga un comentariu