National

O batrina a murit in urma unui scandal creat de altii

Publicat: 23 feb. 1999

•Si unul dintre combatanti s-a ales cu capul spart

La Stolniceni-Prajescu s-a petrecut un caz deosebit, datorita imprejurarilor in care s-a produs si a implicatiilor acestuia. O femeie in virsta, intrata aproape fara voia ei in virtejul unui conflict a decedat in drum spre spital, cauzele mortii fiind, pina la inchiderea editiei, neelucidate.

In seara de duminica, 21 februarie, Politia din Pascani a fost sesizata de personalul triajului de la Spitalul Municipal Pascani despre faptul ca in aceasta unitate a fost examinat si apoi retrimis la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, Gheorghe Zarafim, 45 ani, din comuna Stolniceni-Prajescu. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebrala minora, ebrietate avansata-agresiuni. Imediat o echipa de politisti s-a deplasat la fata locului, demarind cercetarile.

A rezultat ca la locuinta lui Zarafim a avut loc un conflict de proportii intre membrii familiei. Totul s-a petrecut pe fondul unui consum exagerat de alcool. Turbat de bautura, nepotul lui Gheorghe, care are acelasi nume, respectiv, Gheorghe Zarafim, de 28 ani, a inceput sa-i care pumni si picioare celui mai in virsta. Din acest moment incepe ciudatenia. Dupa toata tevatura si bataia care a avut loc, in drum spre spital moare Aurica Vintila, 68 ani, sosita la familia Zarafim cu totul intimplator.

Echipa operativa a cadrelor Politiei Pascani desfasoara in prezent masuri specifice pentru stabilirea starii de fapt si a vinovatiei participantilor.loading...

Adauga un comentariu