BZI LIVE

LIVE VIDEO – O boală a vârstei a treia afectează tot mai mulți tineri! Dr. Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarmă la BZI LIVE cu privire la incidența accidentului vascular cerebral la tineri aparent sănătoși – FOTO

Publicat: 25 feb. 2021

Vineri, 26 februarie 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE revine dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru a discuta despre incidența accidentului vascular cerebral care a crescut îngrijorător în rândul persoanelor tinere. În România, AVC-ul este prima cauză de invaliditate și a doua cauză de mortalitate în rândul populației, iar studiile recente semnalează ca unu din șase români va face un accident vacular cerebral. Dr. Tudor Ciuhodaru va explica, în emisiunea moderată de Roxana Caraiman, care sunt semnele ce prevestesc un posibil AVC și cum ajung tineri aparent sănătoși, persoane din categoria 20-40 de ani, să sufere un accident vascular cerebral.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu