Funny

O britanica bogata a fost lasata falita de iubitul ei roman cu 37 de ani mai tanar. Ce a facut barbatul cu banii

Publicat: 27 iul. 2018

Romanul de 29 de ani a avut o relatie cu o femeie britanica de 66 de ani de pe urma caruia a profitat, lasand-o cu conturile goale si inima franta. Acum, tanarul este actionat in judecata pentru faptele sale.

Christiane Shellard, in varsta de 66 de ani, l-a actionat in instanta pe fostul ei iubit, Cristian Mihalea, in varsta de 29 de ani, pentru ca barbatul ar fi inselat-o, furandu-i o suma mare de bani, potrivit Daily Mail.

Britanica divortata i-ar fi dat romanului peste 750.000 de lire sterline pentru a-l ajuta sa isi cumpere un apartament, sa plateasca tratamentele medicale ale tatalui lui despre care a spus ca este bolnav si sa porneasca o afacere.

Mai exact, Cristian a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-si putea cumpara o casa, 170.000 lire sterline pentru a putea plati tratamentul tatalui sau bolnav si cadouri exorbitante, printre care un autoturism marca Porsche Panamera in valoare de peste 68.000 de lire sterline si o colectie de ceasuri care valoreaza o avere.

Dupa o relatie de aproximativ 18 luni si bani suficienti, romanul a parasit-o pe Christiane care acum l-a dat in judecata pe acesta pentru a recupera banii despre care a povestit judecatorilor ca i-a imprumutat.

Cristian ar fi investit banii primiti intr-un salon de infrumusetare din Fulham pe care l-a trecut pe numele surorii lui. De asemenea, el si-ar fi pus o parte de bani in conturi din Romania, iar restul i-ar fi pierdut la pacanele, noteaza jurnalistii britanici.

Autoritatile britanice i-au blocat conturile romanului, desi acesta a spus in fata judecatorilor ca banii si bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost imprumuturi, ci cadouri.

Adauga un comentariu