Magazin

O britanica sustine ca a gasit secretul tineretii fara batranete. Iata care este

Publicat: 16 nov. 2014
1

O britanica nu a schimbat decat un singur lucru in alimentatia sa si in scurt timp a ajuns sa arate cu zece ani mai tanara. Dupa ce baut trei litri de apa pe zi timp de o luna, ea are o sanatate mai buna si un aspect mai tanar.

Sarah Smith a luat aceasta decizie la recomandarea unui neurolog si a unui nutritionist, pe care i-a consultat pentru durerile de cap si problemele de digestie de care suferea, iar rezultatul a fost spectaculos, scrie Agerpres care citeaza Daily Mail.

Citeste si Cum slabesti fara sa te apuce depresia

Dupa prima saptamana, Sarah Smith a spus ca se simte mai dinamica, reducandu-se senzatia de moleseala. In a doua saptamana, a pierdut un kilogram si durerile de cap au inceput sa dispara. In a treia saptamana, metamorfoza a devenit vizibila la nivelul pielii, care a devenit mai ferma.

„Ma simt mai in forma, mai sanatoasa, iar sotul si prietenii mei spun ca arat cu zece ani mai tanara”, a spus femeia.

Citeste si Medicii demonteaza cele mai frecvente mituri despre digestie

Efectele binefacatoare ale apei asupra organismului sunt numeroase: o mai buna hidratare si oxigenare a tesuturilor, reducerea celulitei si a retentiei de apa si eliminarea toxinelor. De asemenea, a bea un pahar mare de apa inainte de masa va oferi senzatia de satietate.

Adauga un comentariu