Diverse

O bufnita beata a fost retinuta de politia germana

Publicat: 19 ian. 2011

Autoritatile germane au anuntat ca au retinut o bufnita care era in stare de ebrietate, dupa ce a baut doua sticle de tarie.

Politia a fost alertata de o femeie, care a observat bufnita in timp ce-si plimba cainele. Nemtoaica a declarat ca pasarea era confuza si intentiona sa traverseze strada, desi traficul era intens, potrivit Der Spiegel.

Bufnita avea pleoapele lasate, iar langa ea au fost descoperite doua sticle goale de Schnapps. Pasarea rapitoare a fost dusa la un expert local, care s-a mai confruntat cu astfel de probleme si in trecut. Acesta i-a dat sa bea multa apa si a eliberat-o dupa ce s-a trezit din betie.

Totusi, cazul nu este o premiera in randul autoritatilor germane. Acestea au mai descoperit un bursuc care s-a imbatat dupa ce a mancat niste cirese coapte si care a fost gasit clatinandu-se pe mijlocul unui drum.

De asemenea, autoritatile au mai retinut niste maimute care s-au imbatat, dupa ce au furat cocktailurile turistilor. Un caz mai grav a fost insa elefantul care a ucis trei persoane in urma unor gesturi necontrolate, generate de consumul de alcool.loading...

Adauga un comentariu