Magazin

O bunica in varsta de 84 de ani a castigat la Loto 6 din 49: Am stat toata iarna in frig pentru a face economie 

Publicat: 16 apr. 2018
1

Castigatoarea marelui premiu la tragerea Loto 6/49 de duminica, in valoare de 1,375 milioane lei, adica peste 295.000 de euro, s-a prezentat luni la agentia din Targu-Jiu, pentru a afla ce trebuie sa faca pentru ridicarea premiului. Pensionara are 84 de ani si o pensie de 900 de lei. Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu-Jiu, de Liliana, o pensionara in varsta de 84 de ani, care locuieste singura intr-un apartament din oras. Cu ajutorul casierei, aceasta a completat biletul cu o varianta simpla la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de 4,90 lei.

Duminica a mers la agentie in speranta ca va castiga cateva sute de lei pentru a-si ajuta stranepoata plecata la munca in Anglia, care lucreaza ca asistent medical. Batrana a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova si primeste o pensie de 900 de lei.

"Am mai castigat anul trecut cate 30 de lei si m-am gandit ca poate ma urmareste norocul. Am mers la agentie, am ales niste numere intamplator si am pus o varianta simpla. Speram sa castig patru numere, nu mai mult, ca sa acopar cheltuielile facute de stranepoata mea pentru renovarea apartamentului, sa acopar cheltuielile si sa o aduc in tara sa aiba grija de mine. Am stat toata iarna in frig, pentru a face economie la gaze. In prima luna am primit factura de 260 de lei, m-am speriat, nu imi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, asa ca am decis sa ma imbrac mai gros", a declarat pensionara pentru Mediafax.

Femeia a plans de bucurie atunci cand a mers cu biletul la agentie.

”Am jucat si de Paste la Loto, am sperat ca o sa castig ca sa imi aduc stranepoata acasa. Sa ma respecte si sa stea cu mine, sa ma ingrijeasca. Nu stiu cum o sa ajung la Bucuresti sa ridic premiul, trebuie sa ma gandesc cum voi face. Inca nu am anuntat stranepoata, pentru ca duminica nu am stiut cat am castigat, nici acum nu stiu exact cat inseamna. Eu copii nu am avut, iar stranepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea faceam economii. Urmaresc si in piata, sa cumpar tot ce este mai ieftin, ca sa imi ajunga banii. Am intrat razand in agentie, apoi am plans, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus Liliana.

Comentarii
  • Cam rarut numele Liliana cu peste 80 de ani in urma! Si daca nu se putea căca de foame facand economie, cum de isi permite sa joace la loto?! Cati batrani de peste 80 de ani folosesc expresia „am pus o varianta simpla”??? Intoxicarea fraierilor pentru a-i atrage sa imbogateasca statul prin Loteria Romana devine tot mai evidenta!

Adauga un comentariu