Cancan ultimă oră

O cântăreață îndrăgită, diagnosticată cu cancer. Aceasta va fi operată mâine

Publicat: 03 mai 2020

Maria Andria, artista căreia i-a crescut o tumoră pe gât, trece prin momente cumplite. Mâine aceasta va fi supusă de urgență unei operații, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro a mărturisit cum se pregătește pentru cea mai grea etapă din viața sa. Mâine este o zi extrem de importantă pentru Maria Andria, cântăreță din Grecia căreia i-a apărut o tumoră pe gât. Medicii au decis să o opereze de urgență, iar artista se pregătește pentru momentul dificil din viața sa. În exclusivitate pentru SpyNews.ro, cântăreața ne-a declarat ca este foarte speriată, mai ales că ultima operație pe care a avut-o la nas a venit cu mai multe complicații și chiar cu riscul de a-și pierde viața.

”Ultima operație pe care am avut-o a fost la nas și era să mor, pentru că au fost complicații… Mi-e frica de spitale și ma rog la Dumnezeu să nu pățesc nimic. Vreau sa rămân în viață, să pot să am grija de mama mea care e bolnava de cancer!”, a spus Maria Andria!

Artista ne-a arătat în câteva imagini cum se pregătește pentru ziua de mâine, ziua în care viața sa se va schimba. Aceasta și-a făcut bagajul cu tot ce e necesar pentru o internare în spital, însă gândurile o macină și nu îi dau pace. Vedeta ne-a mai declarat că este foarte superstițioasă, iar visele urâte ale fraților săi din ultimele nopți o fac și mai tare să se sperie și să fie îngrijorată pentru cum va decurge operația de mâine.

”Frații mei au avut vise rele în ultimele zile și eu cred în superstiții, sper să fiu bine…”, a mai spus Maria Andria în exclusivitate pentru Spynews.ro

Adauga un comentariu