Culinar

O combinaţie inedită – Pastă de fasole cu brânză feta

Publicat: 25 nov. 2019

O combinaţie inedită, dar extraordinar de gustoasă. Se prepară uşor şi e ideală pentru micul dejun sau pentru un aperitiv rapid atunci când ai musafiri.

Ingrediente

  • 1 conservă fasole albă
    100 g brânză feta
    2 căţei ustutoi
    4 linguri ulei de măsline
    sare, după gust
    piper
    seminţe susan, pentru decor
    pătrunjel, pentru ornat

Mod de preparare:

Scurgi fasolea, o pui în blender. Adaugi feta fărâmiţată, uleiul de măsline, căţeii de usturoi, sare (dacă mai e nevoie) şi piper. Mixezi până obţii o pastă fină. O decorezi cu seminţe de susan şi pătrunjel verde. O serveşti cu legume proaspete, după preferinţă: morcovi, castraveţi etc. O poţi servi cu pâine prăjită.



loading...

Adauga un comentariu