Actualitate

O comuna saraca din Caras Severin se bucura de o bogatie deosebita. Izvor de apa cu argint si aur coloidal

Publicat: 30 sept. 2018
17

Recent, niste intreprinzatori romani au inceput sa exploateze un izvor de apa din Ocna de Fier, judetul Caras Severin, spre marea bucurie a localnicilor. Ce-i drept, oamenii stiau de mult timp ca apa aceea e cea mai sanatoasa, dar nu credeau sa vada pe cineva care sa investeasca in lichidul care contine argint si aur la propriu.

Mai mult, pe langa argintul si aurul coloidal, apa din Ocna de Fier este bogata si in niste minerale foarte bune pentru organism, cum ar fi calciul si magneziul.

Izvorul Ursoanea, numit minunea de la Ocna de Fier, e generator de energie si vitalitate, dar si de forta a binelui. Si asta pentru ca aceasta apa imbina armonios cele mai importante simboluri chimice: hidrogenul, oxigenul, argintul si aurul, o combinatie care inclusiv la nivel molecular inseamna sursa de viata, energie si puritate.

Lichidul vital nu-si pierde din proprietati. Este o apa care iese constant la 12 grade. O apa naturala care nu sufera nicio imbunatatire in procesul de imbuteliere. Si dupa cum se stie, argintul este dusmanul infectiilor, iar aurul este aliatul frumusetii.

Nicaieri in lume nu exista apa naturala atat de bogata in coloizi de aur si argint ca aceea din Ocna de Fier. A fost medaliata cu trei stele in Bruxelles, iar casele mari dau si trei euro pe o sticla de 700 de mililitri.

Fabrica lucreaza numai la comanda si livreaza apa in Statele Unite, dar si in China si Emiratele Arabe, unde a si obtinut, recent, o distinctie.

Fabrica a fost deschisa in urma cu un an si i-a bucurat pe localnici. In prima etapa, investitia s-a ridicat la 3 milioane de euro, dar anul acesta s-au mai investit aici un milion si jumatate de euro.

Adauga un comentariu