National

O copila a fost VIOLATA de un recidivist in timp ce se intorcea de la scoala

Publicat: 07 ian. 2015
1
O copila de 15 ani, din comuna Slobozia Ciorasti, a fost violata luni seara. Fata este eleva la un liceu din Focsani, iar nenorocirea s-a petrecut in timp ce se indrepta catre casa.
Potrivit anchetatorilor, ea a coborat din autobuz in comuna Slobozia Ciorasti si a luat-o spre casa pe o scurtatura, scrie monitorulvn.ro. Pe drum s-a intalnit cu violatorul, Constantin Moldovan, de 31 de ani, din judetul Vaslui. Barbatul a acostat-o pe adolescenta, a dus-o in spatele unor case, chiar in apropierea locuintei ei, unde a violat-o.

Citeste si: Un tanar si-a surprins unchiul in timp ce-i VIOLA iubita. Risca sa infunde puscaria pentru RAZBUNARE

Dupa ce bestia cu chip de om si-a satisfacut poftele sexuale, adolescenta a putut merge acasa. Ea le-a povestit parintilor ce a patit, apoi acestia au sesizat politia. In urma verificarilor efectuate, politistii de la Postul de Politie din comuna Slobozia Ciorasti si cei de la Sectia de Politie Rurala Cotesti l-au identificat pe principalul suspect, care nu a negat ca a intretinut relatii intime cu fata. A avut insa si o explicatie. El a sustinut ca nu a violat-o, ci ca fata a fost de acord sa intretina relatii sexuale cu el.
Potrivit unor surse, suspectul se afla de mai mult timp la Slobozia Ciorasti, intrucat traieste in concubinaj cu o femeie din localitate. Aceleasi surse au spus ca este tatal a trei copiii, iar al patrulea urmeaza sa se nasca.
De asemenea, barbatul nu este la prima abatere de acest gen. El este recidivist, prima victima a sa fiind o batrana. Fapta anterioara a fost comisa in 2007, iar barbatul a fost condamnat si a executat o pedeapsa de 4 ani de inchisoare.
Sursa: romaniatv.net
Comentarii
Adauga un comentariu