Stiri medicale

O dansatoare a ajuns de urgenta la spital si a provocat panica in randul medicilor

Publicat: 05 oct. 2019

O dansatoare profesionista din SUA a ajuns la spital dupa ce a suferit un atac de panica din cauza unei reactii alergice. Femeia era in mijlocul unei sedinte foto de Halloween, asa ca a aparut in fata medicilor purtand un machiaj de zombie.

Cu un machiaj de speriat si foarte bine realizat pe fata, Jai Fears a ajuns la spital, dupa ce a suferit un atac de panica. Un produs de machiaj i-a provocat o reactie alergica, potrivit fox2detroit.com.

Femeia a fost dusa la unitatea primiri urgente si cand au vazut-o, medicii s-au panicat si au vrut sa o bage de urgenta in operatie. Initial, doctorii nu si-au dat seama ca aspectul monstruos era un simplu machiaj si nu o leziune extrem de grava.

„Ar fi trebuit sa-si dea seama! Nu le-am spus nimic. Eu am crezut ca stiu ca e un machiaj”, a declarat tanara. Ulterior, medicii au realizat ca era vorba doar despre un machiaj bine realizat. Dupa ce doctorii s-au asigurat ca dansatoarea este intr-o stare stabila, au lasat-o sa plece din spital.

Dupa ce povestea tinerei a fost raspandita, purtatorul de cuvant al spitalului a transmis un mesaj care justifica reactia initiala a medicilor: „Unitatea primiri urgente nu este un loc pentru distractie si jocuri. Medicii vad multi pacienti cu probleme medicale grave, care le pun viata in pericol. Ei trebuie sa poata sa se concentreze pe pacientii care au au urgente reale”, a transmis spitalul intr-un comunicat.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit