Destinatii turistice

O destinatie de vacanta pentru luna de miere – VIDEO

Publicat: 18 ian. 2019

Cupluri din intreaga lume aleg Santorini ca destinatie de vacanta pentru luna de miere. Unii indragostiti ceva mai excentrici vin aici chiar sa se casatoreasca, cu picioarele goale pe nisipul fierbinte al plajelor exotice sau intr-una din nenumaratele biserici albe cu acoperisuri albastre, devenite adevarate simboluri ale insulei. 

Tablouri de nunta

In plus, aceasta este si o buna ocazie pentru o sesiune de „trash the dress”, un obicei tot mai popular printre tinerii proaspat casatoriti prin care-si asigura albume intregi de fotografii de neuitat, din cele mai interesante locuri. 

Ce cadou poate fi mai frumos, la inceputul unei frumoase casnicii, decat o sesiune profesionista de fotografie, cu imagini care par desprinse de pe alte meleaguri, incununate de albul pur al caselor traditionale si al bisericilor. 

Parte a unui peisaj idilic

Unul dintre cele mai frumoase sate de unde iti poti incepe aventura, este Pyrgos, situat foarte aproape de Fira. Satul este pozitionat splendid in varful unei deal, de unde ai parte de vederi panoramice incredibile asupra insulei. Despre aceasta statiune se spune ca ar avea mai multe biserici decat case si mai multi magari decat barbati, asa ca n-ar fi excluse si cateva fotografii haioase cu incapatanatele animale.  

Printre monumentele-simbol ale locului se numara castelul venetian ce dateaza din secolul al XIII-lea, dar si biserica Theotoraki, care se mandreste cu cele mai frumoase fresce si cu icoane vechi, foarte bine conservate. Poti vizita si cea mai renumita biserica din Santorini, Manastirea Profetului Ilie, la doar 4 km de Pyrgos, construita pe cel mai inalt punct al muntelui. loading...

Adauga un comentariu