Sport

O dubla campioana de la Roland Garros se va retrage dupa US Open

Publicat: 28 iul. 2018
1

O mare campioana din tenisul mondial feminin a anuntat vineri decizia sa de a se retrage definitiv din sportul de performanta dupa turneul de Mare Slem de la US Open, care va incepe la finele lunii august.

Fosta jucatoare de pe locul 16 mondial WTA Anabel Medina Garrigues si-a anuntat retragerea din tenis dupa ce se va incheia turneul de la US Open.

Jucatoarea de 35 de ani din Spania a anuntat acest lucru vineri intr-o postare de Twitter, fiind chinuita in ultimii ani de o accidentare la sold.

Ultimul meci pe care l-a disputat Medina Garrigues a fost in iunie la Open-ul de la Mallorca, pe iarba.

Ea si-a inceput cariera profesionista acum aproape 20 de ani, a ajuns in top 20 WTA si la simplu si la dublu, castigand in totalitate 39 de titluri, din 2001, in ambele probe.

Impreuna cu Virginia Ruano Pascual a cucerit Roland Garros in 2008 si 2009, plus o medalie de argint la JO 2008 de la Beijing.

11 titluri la simplu a bifat Garrigues in cariera, ea fiind numita capitanul echipei de Fed Cup a Spaniei la finele anului trecut, avand si o colaborare intre timp cu letona Jelena Ostapenko, pe care a antrenat-o o perioada.

Adauga un comentariu