Actualitate

O editie de exceptie a BZI LIVE! Seful compartimentului de ingrijiri paliative de la Institutul Regional de Oncologie, dr. Vladimir Poroch, va vorbi despre ingrijirea pacientilor aflati la limita dintre viata si moarte 

Publicat: 22 mart. 2018
1

Vineri, 23 martie, de la ora 13.00 vom avea parte de o editie plina de emotii la BZI LIVE. Invitatul Roxanei Caraiman va fi dr. Vladimir Poroch, seful compartimentului de ingrijiri paliative de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iasi. Principalele subiecte dezbatute in emisiunea de vineri vor avea in vedere ingrijirea pacientilor aflati la limita dintre viata si moarte.

Ce sanse de vindecare completa au bolnavii care ajung la Oncologie, de ce nu sunt locuri suficiente pentru bolnavii de cancer aflati in utima faza, pot fi tratati acesti pacienti la domiciliu? La toate aceste intrebari vom afla raspunsurile vineri 23 martie, in emisiunea BZI LIVE, moderata de Roxana Caraiman. Cititorii care au intrebari pentru medicul Vladimir Poroch le pot adresa pe pagina de facebook sau aici, la rubrica de comentarii si raspunsurile le vor primi in direct, vineri, 23 martie 2018, de la ora 13.00.

Emisiunea BZI LIVE va fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de Facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE inregistreaza un real succes, fiecare editie in parte numarand zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Comentarii
Adauga un comentariu