National

O eleva a vrut sa se sinucida pentru ca directoarea scolii a certat-o pentru tinuta

Publicat: 27 mart. 2012
1
O eleva din localitatea Plopsoru, judetul Gorj, a vrut sa se omoare marti dimineata, dupa ce directoarea scolii i-a atras atentia pentru modul in care a venit imbracata la scoala.
Eleva in clasa a VII-a a venit la scoala imbracata in colanti si o bluza decoltata. Directoarea  scolii i-a reprosat ca tinuta este indecenta si a trimis-o acasa sa se schimbe. In urmatoarea ora directoarea a vrut sa verifice daca eleva s-a schimbat si astfel a gasit-o pe fata in toaleta, incercand sa-si taie venele cu un ciob.
Tinerei i s-a acordat primul ajutor si nu a avut nevoie de spitalizare pentru ca avea cateva zgarieturi superficiale.
Inspectoralul judetean Gorj a inceput o ancheta pentru a afla daca mustrarea directoarei a fost motivul pentru care tanara a recurs la acest gest extrem. Eleva va fi consiliata psihologic.
Sursa: rtv.netComentarii
  • Ma kish pe genratia asta de diarie si pe parintii lor de kakat. Cunosc o distrusa de „mama” care are un plod rasfatat care face ce vrea din ea. Asa e cu generatia asta …is crescuti de vite si ajung sa reactioneze asa cand cineva le arata ca nu e bine cum se comporta. Fetele majoriatea niste tarfe superficiale ahtiate dupa bani sau dupa poola, iar baietii niste drogati ratati.

Adauga un comentariu