Actualitate

O eleva din Iasi obtine un loc de top la Olimpiada Nationala de Biologie. VEZI REZULTATELE – UPDATE

Publicat: 08 apr. 2013
1

UPDATE 12:11 – „Vreau sa va spun ca o cunosc pe Theodora inca de cand era in clasa a V-a si acum ii sunt si diriginta. Este un copil deosebit si cu un sistem de valori aparte. Ea nu este preocupata doar de premii. A participat inca din clasa a VII-a la fazele judetene ale Olimpiadei de Biologie, iar din clasa a IX-a la fazele nationale, cand a si obtinut locul 5. Anul trecut, din pacate, cu un punctaj foarte bun, nu a reusit sa se califice in lotul national, in fapt tinta ei, dar iata ca anul acesta a reusit. Vreau sa va spun faptul ca, dincolo de olimpiada in sine, cei mai buni copii au participat la o alta intrecere, ce a presupus un test din cunostintele lor din clasele IX – XII la Biologie, pentru a intra in Lotul Largit National. Peste 2 saptamani ea va merge la Cluj, chiar si in acest moment se pregateste, tocmai in a participa la selectia ce vizeaza definitivarea Lotului Restrans de Biologie al Romaniei, avand posibilitatea de a participa inclusiv la Olimpiada Internationala de Biologie”, a declarat prof. Ioana Bohotineanu, cea care o coordoneaza pe eleva Theodora Alexandra Constantin.
UPDATE 11:58 – „Sincer sa va spun, eu ma asteptam la rezultatul elevei Alexandra Constantin. Aici as vrea sa adaug ca ma asteptam si la rezultatul obtinut de eleva Camelia Diaconu, la Olimpiada Nationala de Fizica, pentru ca sunt copii deosebiti, care isi doresc sa faca performanta. Ei muncesc foarte mult pentru a face acest lucru si va pot spune ca avem si alti elevi care au fost performanti, printre care si tanarul Avadanii. In plus, vreau sa va spun ca Diaconu a plecat direct de la Olimpiada de Fizica la Olimpiada Nationala de Stiinte ale Pamantului”, a declarat prof. Paula Gavrilescu, directorul Colegiului National Emil Racovita.

Theodora Alexandra Constantin
, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Emil Racovita, a obtinut premiul al II-lea la Olimpiada Nationala de Biologie, derulata saptamana trecuta la Cluj-Napoca. Totodata, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, eleva de la Colegiul Emil Racovita face parte si din Lotul Olimpic National de Biologie, eleva fiind coordonata de prof. Ioana Bohotineanu.

Vezi aici Rezultatele la Olimpiada Nationala de Biologie 

Comentarii
  • Felicitari fetei,parintilor si profesorilor.Este un exemplu de urmat,o fata frumoasa care are alte preocupari spre deosebire de unele din colegele de varsta ei.

  • gika nu ma refer la eleve ca asta ma refer la golancile alea nasoale care isi sparg gaurile in w.c-urile scolilor si in boschetii parcurilor

    • Gikule, dacă taceai, filosof ramaneai! Ai avut o șansa sa pari prost si ai ratat-o! Acum cu toții suntem siguri ca ești chiar mai prost decat prevede legea si ne e jena ca suntem contemporani cu unul ca tine!

    • Felicitări! Mie poate sa-mi dea stiri de genul acesta zilnic dimineața, la prânz si seara! Dacă dumneavoastră doriți stiri despre Tonciu, Sânziana, Prodanca, Becali si alte personaje care va țin cu sufletul la gura, nu e problema! Geme presa de ele! Hai pa, ca noi avem de învățat! Trebuie sa mai crească si oameni buni, frumosi si destepti in tara asta! TREBUIE!

Adauga un comentariu