National

O elevă din judeţul Vaslui, i-a scris primarului din comună să îi cumpere un telefon şi ea o să îl achite în rate din alocaţie: “Singura şansă să reuşim în viaţă este să învăţăm bine ..”

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O elevă din judeţul Vaslui i-a scris primarului din comună să îi cumpere un telefon şi ea o să îl achite în rate din alocaţie Singura şansă să reuşim în viaţă este să învăţăm bine ..

Primarul comunei vasluiene Suletea, a primit o solicitare de la o eleva care l-a emotionat foarte tare . O fetita cu posibilitati limitate si care provine dintr-o familie cu sase copii, singurul telefon fiind cel al mamei, i-a solicitat primarului sa o ajute cu un telefon pentru a putea sa isi faca temele si sa i le trimita doamnei profesoare . Eleva ii explica primarului ca din cei sase frati, doar trei merg la scoala iar ceilalti trei merg la munca .

Fara sa stea pe ganduri, edilul vasluian a si raspuns scrisorii micutei eleve pe reteua de socializare . Ba mai mult, acesta a lansat o provocare pentru toti cei care si-au schimbat telefoanele mobile si le tin in standby, si anume sa le doneze copiilor fara posibilitati .

“DAA!

Răspunsul meu este afirmativ, îți voi da un telefon în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la timp, copil minunat!

Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiță, elevă a școlii noastre! Pur și simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineață cu directorul scolii și mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situație! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacționa cu cadrele didactice online!

Am o veste bună și pentru elevii care dispun de telefoane și nu au date mobile: la sfârșitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat!

Astfel, am rugămintea la voi, prietenii mei dragi, care v-ați schimbat Smartphone-ul și vreți să aduceți o bucurie, să îl donați pe cel vechi cu toată bucuria unui elev nevoiaș din comuna noastră!

Noi promitem că vom face poze și vă trimitem fiecăruia dintre voi bucuria și zâmbetul copilului norocos!

Distribuiți vă rog, mobilizarea va ajuta copiii să țină pasul cu profesorii!???? “ declara primarul Tamas

Sursă BZV

Adauga un comentariu