Eveniment-Social

O eroare a medicilor de la Neuro a distrus viata unei tinere

Publicat: 04 mart. 2012
1

@ „Am suferit doua interventii chirurgicale inutile, pe coloana. Am fost diagnosticata eronat si operata doar in baza unui CT si nu a unui RMN, asa cum era firesc” @ Ambele interventii au fost facute la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi @ Acum, tanara ar putea fi supusa altei operatii, de data aceasta intr-un spital din Israel, dar are nevoie de 53.000 de euro

O tanara din Pascani are nevoie cat mai repede sa fie operata pentru a se bucura de viata. Laura-Elena Ignat este absolventa a Facultatii de Drept, dar nu poate profesa intrucat un diagnostic eronat si doua interventii chirurgicale inutile la coloana i-au distrus sanatatea. Cititi in urmatoarele randuri prin ce trece pascaneanca. „Ma numesc Laura-Elena Ignat, am 25 de ani si sunt un Capricorn ambitios, imprevizibil, pios si intransigent. Am foarte bine dezvoltat simtul responsabilitatii si al datoriei. Apreciez umorul si imi doresc ca propria-mi viata sa decurga calm, echilibrat si fara stresuri. Sunt pasionata de lectura. Nelson Donald Walsch este unul din scriitorii mei preferati, care ma pozitiveaza, Paul Ferrini ma linisteste, iar Ellen White ma binedispune. Ador florile, indeosebi trandafirii, si consider ca ele sunt cele mai potrivite adjuvante in momentele mai putin placute, reusind chiar sa iti coloreze viata. Am terminat Facultatea de Drept, dar n-am reusit sa profesez din cauza unui bisturiu, care, practic, mi-a ingradit toate drepturile. Am suferit doua interventii chirurgicale inutile, pe coloana. Am fost diagnosticata eronat si operata doar in baza unui CT si nu a unui RMN, asa cum era firesc, in urma caruia mi-au fost afectate numeroase organe. Mai cu seama, mi-a fost dilatat la maximum nervul sciatic, iar acum necesit un implant de stimulare”, a povestit tanara.

Prima interventie medicala a avut-o in luna decembrie 2008, iar a doua in iulie 2010. Ambele interventii au fost facute la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, unde a primit si doua diagnostice diferite si eronate.

Acum, tanara ar putea fi supusa unei noi interventii, dar de data aceasta la un spital din Israel. Pentru ca operatia sa reuseasca, Laura are nevoie de 53.000 de euro. „Acest caz de malpraxis a reusit sa imi prejudicieze mobilitatea, reflexele, m-a transformat intr-o povara, nu pot lucra, nu pot merge precum un om normal. N-au reusit sa-mi rapeasca zambetul si gandurile pozitive, pe care eu le aplic zi de zi. Iubesc viata si vreau s-o continui. Nu vreau sa ma opresc aici”, a mai spus Laura.

Lipsa banilor ii impiedica interventia

Pentru tanara de 25 de ani inca mai exista sperante. Ea nu si-a pierdut speranta si are incredere ca, pana la urma, va fi ajutata de semeni din punct de vedere financiar. „De cand am deschis cele doua conturi bancare s-au donat doar 2,5 milioane de lei, lei vechi. Cine ma poate ajuta o poate face in conturile mele deschise la BCR. BANCA COMERCIALA ROMÂNA S.A., SWIFT: BNCB RO BU, Cont in RON – RO02RNCB0699114601160001 si Cont in EURO – RO72RNCB0699114601160002”, a incheiat Laura.
Intrucat este vorba de un caz foarte complex, iar imagistica efectuata in Romania nu este de calitate superioara, pacienta e nevoita sa se deplaseze la Hadassah pentru evaluare, fiind imposibila consultatia la distanta, fara ca doctorii sa vada pacienta. Pentru donatii puteti apela si la numarul de telefon al Laurei, 0788.886.429.

Comentarii
 • ce ai jderule? iti tremura bisturiul de te umfli in pene si improsti vu rahat? oameni dintrastia nu ar trebui sa profeseze. de curiozitate intalneste-te cu fata si vezi atunci cam ce acte ai mai cere. vedev-as

 • Laurei i a fost afectata radacina nervului sciatic la maximum si acum necesita un implant stimulator epidural spinal, ce nu se poate face decat in Israel.

 • Un articol in sfarsit de care BZI-ul ar trebui sa se mandreasca. Chirurgii astia care nu fac decat sa ia banii de la pacienti fara sa-i ajute ar trebui inchisi. Laura fii tare. o sa fie cineva care sa te ajute.

 • spuneti cum ii cheama pe acesti medici incompetenti. sa stim cu totii macar de cine sa ne ferim. cum e posibil asa ceva? nu au pic de suflet. niste frustrati.de ce evitati atat de mult sa le dati numele cand fac erori de genul acesta? rusine!

 • nu inteleg faza cu jderul mic e doctor. poate ma lumineaza si pe mine cineva.”intalneste-te cu fata si vezi atunci cam ce acte ai mai cere.”

 • Buna ,

  avem si in tara posibilitatea de a implanta neurostimulatoare medulare.

  Il poti cauta pe dr . Ovidiu Palea in Bucuresti la tel 021 9432

  Sanatate !

Adauga un comentariu