Eveniment-Social

O facultate din Iasi a devenit filiala unei prestigioase asociatii internationale din domeniul IT

Publicat: 12 mart. 2014
1
In urma procedurilor declansate in 2013 de colectivul Informatica Economica, din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iasi, Romania a devenit filiala Association of Information Systems (AIS), lider global in promovarea educatiei, practicii si cercetarii in domeniul sistemelor informationale. Astfel, AIC a aprobat, pe data de 7 martie 2014, ca in Romania sa se deschida o filiala a asociatiei, RO AIS Chapter.
Pe langa membrii din Iasi, s-au alaturat asociatiei colegi din Cluj, Bucuresti, Timisoara, Galati, precum si profesionisti din industria IT. Prin intermediul AIS, mediul educational, de cercetare si industria IT au posibilitatea consolidarii si extinderii relatiilor de colaborare, pentru ca principalul scop este acela de a sprijini dezvoltarea societatii prin cunostinte avansate si promovarea excelentei in practica si teoria sistemelor informationale.
Asociatia are membri din peste 90 de tari, grupate in trei mari regiuni, anume America, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, respectiv Asia si Pacific. Prin decizia din 7 martie 2014, membrii din Romania pot organiza conferinte, workshop-uri si alte manifestari sub egida AIS.
Adauga un comentariu