Magazin

O familie cu sextupleti a scapat de saracie dupa ce si-a postat pe Facebook o imagine

Publicat: 04 mart. 2011
1

Sotii McGhee au ajuns celebri si au scapat de saracie, dupa ce au postat pe Facebook o imagine superba cu ei si cei sase copii, ceea ce a avut drept urmare o donatie substantiala din partea celebrei Oprah Winfrey, care i-a trimis si in luna de miere la Las Vegas.

Povestea familiei McGhee, din Ohio, parintii a sase copii, din iunie 2010, care se confrunta cu mari probleme materiale a facut senzatie pe internet dupa ce cei doi parinti au postat pe Facebook o imagine induiosatoare cu tot clanul.

In imaginea emotionanta apar Rozonno si Mia McGhee cu micutii lor: Olivia, Madison, Rozonno Jr., Josiah, Elijah si Isaac. Din instantaneul cu fericita familie nu transpar, insa, dificultatile carora trebuie sa le faca fata cei doi parinti, care trebuie sa se descurce doar cu salariul tatalui, si nu este usor cand ai de asigurat, zilnic, zeci de scutece si de biberoane pline cu lapte.

Rozonno si Mia McGhee s-au casatorit pe cand aveau 18 ani, in 2000, cu speranta ca isi vor intemeia o familie fericita, de care ei nu avusesera parte. Mama lui Rozonno acea probleme cu drogurile; Mia, pe de alta parte, nu si-a cunoscut niciodata tatal si a suferit pentru inchiderea fratilor ei pentru problemele avute cu justitia.

Cum copiii intarziau sa vina, perechea s-a supus unui tratament de fertelitate si Mia a ramas gravida cu gemeni, insa cei doi copii au murit la putin timp dupa ce s-au nascut. Cuplul nu a si-a pierdut speranta, iar Mia a ramas din nou gravida, in 2009, cu cei sase odata.

Copiii s-au nascut sanatosi, insa cei doi parinti nu au cum sa se descurce doar cu banii castigati de tata din curatarea covoarele sau cu ajutoarele de la prieteni.

Sansa lor? Facebook si Oprah Winfrey! Dupa ce si-au postat o imagine pe Facebook si aceasta a facut senzatie pe Internet, celebra Oprah Winfrey i-a invitat la ea in emisiune, le-a daruit 250.000 de dolari si i-a invitat sa petreaca o luna de miere la Las Vegas. „Astazi este ziua voastra norocoasa”, le-a spus Oprah celor doi parinti, care nu se puteau opri din plans.

Adauga un comentariu