Magazin

O familie si-a plans ruda decedata de doua zile, insa in timpul slujbei un stranepot a observat un detaliu inspaimantator

Publicat: 25 mart. 2016

Si-au plans bunica decedata pret de doua zile, dar in timpul slujbei au observat ca era bunica altcuiva. Este povestea uluitoare a unor oameni din New York.

Ei au primit de la morga trupul unei alte femei si nimeni nu si-a dat seama de incurcatura. Abia in al 12-lea ceas, stranepotul batranei, de doar 10 ani, a realizat ca ar fi o problema si i-a alertat pe toti.

Familia din New York a primit in cosciug trupul femeii cu putin timp inainte de a o incinera. Iar sute de oameni au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

Din cauza bolii, care a lasat urme vizibile pe corpul sau, nimeni nu a observat ca reprezentantii centrului de unde au preluat trupul neinsufletit le-au dat cadavrul unei alte femei. Stranepotul batranei, in varsta de doar 10 ani, si-a dat seama ca lucrurile nu sunt tocmai in regula.

Cu doar cateva minute de a avea loc procesul de incinerare, oamenii au mers la reprezentantii centrului funerar si au cerut explicatii.

Acesta a fost raspunsul scurt pe care l-a primit familia. Nici de la barbatul care a facut isprava nu au obtinut mai multe lamuriri. Acesta a spus ca nu i s-a intamplat asa ceva in 50 de ani, de cand lucreaza acolo.

In cele din urma, totul s-a terminat cu incinerarea bunicii potrivite.

Acum, autoritatile incearca sa afle cum a fost posibil ca angajatii de la centrul funerar sa incurce trupurile femeilor decedate.loading...

Adauga un comentariu