Magazin

O fantoma i-a salvat viata in ultimul moment

Publicat: 10 mai 2013
1

O vedeta de televiziune a vorbit despre momentul care i-a schimbat viata. Fern Britton a fost pe punctul de a se sinucide, insa o fantoma a salvat-o in ultima clipa.

Vedeta a publicat cartea”The Holiday Home” in care prezinta pe de o partea viata ei atat de frumoasa alaturi de familia ei si o alta parte neagra din viata ei.

Desi a avut o cariera de 34 de ani in televiziune, Fern Britton a marturisit ca este increzatoare in ea, insa, in acelasi timp este si foarte critica cu ea punandu-si intrebari daca a gatit bine, daca este un parinte bun pentru copii ei, daca a sofat cum trebuia, scrie Dailymail.co.uk.

Intrebata daca are regrete, Fern a marturisit ca si-ar fi dorit o altfel de relatie cu primul sot, Clive Jones, cu care are doi gemeni de 19 ani: o fata si un baiat.

Vedeta de televiziune a relatat despre un moment dramatic din tineretea ei.

„In 1979 aveam 22 de ani si eram singura intr-un apartament din Cambridge. Lucram in marketing si imi uram jobul. Am fost diagnosticata ca fiind depresiva, noaptea nu puteam sa dorm. Eram disperata si nu exagerez, eram extrem de slaba si tot ce imi doream era sa mor. Deodata dintr-un colt al patului vazusem un obiect alb luminat, este tot ce pot sa descriu. Am simtit ca era un barbat care s-a aplecat si mi-a pus mana pe frunte, apoi am adormit imediat. Dimineata m-am trezit o alta persoana. Stiam ce am de facut, am luat trenul si m-am indreptat spre Plymouth unde am inceput lucru la televiziunea Westward.”, este pe scurt povestea prezentoarei tv.

Adauga un comentariu