National

O femeie 83 de ani, carbonizată în curtea unui bărbat

Publicat: 10 dec. 2019

O femeie de 83 de ani din judeţul Dolj a fost găsită carbonizată sâmbătă, în curtea unui bărbat. Poliţiştii care au venit să cerceteze au găsit încă o femeie moartă în casă, mama acestuia.

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi sâmbătă de un bărbat din Pleniţa că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată, în curtea unui localnic.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei, care a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că în locuinţa bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată, în urma necropsiei urmând să se afle cauza morţii, neexistând urme de violenţă pe trupul acesteia.

Cazul este cercetat de o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.loading...

Adauga un comentariu