National

O femeie a fost bătută cu sânge rece de soț. Avea ordin de protecție

Publicat: 17 aug. 2020
O femeie a fost bătută cu sânge rece de soț. Avea ordin de protecție
O femeie a fost bătută cu sânge rece de soț. Avea ordin de protecție

De nedescris gestul unui bărbat. O femeie a fost lovită cu sânge rece de nenumărate ori de soțul acesteia. Individul și-a lovit-o cu pumnii și picioarele soția până când a intervenit soacra pentru a opri tragedia. În cele din urmă femeia a reușit să o salveze pe fiica sa din mâinile agresorului.

Bărbatul deși avea ordin de protecție și nu se putea apropia de soția sa a intrat în locuință sub pretextul că vrea să își vadă copilul. Incidentul nefericit s-a produs în urmă cu trei zile, însă abia astăzi, 17 august 2020, procurorul a dat o ordonanță de reținere pe numele agresorului.

Procurorul a dat o ordonanță de reținere

Conform unor surse judiciare, magistratul a considerat că nu este necesar să acorde o ordonanță de reținere având în vedere faptul că femeia a fost cea care l-a lăsat să intre în casă pe tatăl copilului ei.

Ordinul de protecție încălcat a fost emis în urmă cu puțin timp pe numele bărbatului, când femeia a apelat la forțele de ordine.

„Ordinul de protecţie provizoriu se emite de către poliţiştii care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viaţa, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violenţă domestică.”, potrivit autorităților.

Femeie din Iași bătută de soț pentru ca i-a spus acestuia ca este leneș

Femeie bătută şi înjunghiată de soţ pentru că a avut curajul să îi spună acestuia că vine noaptea târziu şi că este prea leneş. Se întâmplă în Iaşi, iar o femeie în vârstă de 43 de ani a ajuns de urgenţă la spital din această cauză. Femeia a fost bătută de soţul cu care se afla în plin proces de divorţ din cauza faptului că cel din urmă venea noaptea târziu acasă şi era prea leneş, spune femeia. Inițial, autoritățile declarase că femeia a fost injunghiată. Intr-un final, informațiile au fost infirmate.

A ajuns la spital policontuzionată

C. Mariana, femeie în vârstă de 43 de ani a ajuns de urgenţă la Unitatea Primire Urgenţă din Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon în urma unei agresiuni fizice făcute de soţul acesteia. Femeia a declarat medicilor faptul că bărbatul a bătut-o pentru că aceasta îi reproşa faptul că vine târziu acasă şi că este leneş. Femeia este policontuzionata prin agresiune fizică şi are un traumatism cranio cerebral pară policontuzie, un traumatism cranio facial, un traumatism la coloană cervicală, o plagă prin înjunghiere, o gractura piramidala nazală, un traumatism toraco-abdominal, multiple plăgi muscate la nivelul umărului stâng, antebraţ, braţ şi mâna dreaptă.

” La Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi a ajuns o femeie în vârstă de 43 de ani care era policontuzionata prin agresiune fizică. Conform spuselor femeii, aceasta a fost agresată de către soţ. Femeia este policontuzionata prin agresiune fizică şi are un traumatism cranio cerebral pară policontuzie, un traumatism cranio facial, un traumatism la coloană cervicală, o plagă prin înjunghiere, o gractura piramidala nazală, un traumatism toraco-abdominal, multiple plăgi muscate la nivelul umărului stâng, antebraţ, braţ şi mâna dreaptă.

Conform aceleaşi paciente, femeia se afla într-un proces de divorţ cu acesta şi agresiunea s-a produs după ce bărbatul a intrat peste ea în camera cu un cuţit de bucătărie, vrând să o omoare. Pretexul bărbatului a fost faptul că femeia vrea să divorţeze pentru că el vine noaptea târziu acasă şi că este leneş.”” a declarat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu