Magazin

O femeie a fost nevoita sa se ascunda de un INTRUS pe acoperis

Publicat: 25 sept. 2014
O femeie din California a trecut prin clipe de groaza, dupa ce un barbat a intrat peste ea in casa. Femeia a fost nevoita sa se ascunda pe acoperisul locuintei, pentru a scapa de barbat.
Aceasta s-a ascuns pe acoperisul casei sale, dupa ce un hot cu probleme psihice i-a intrat in locuinta.  Femeia se afla in dormitor, in momentul in care a auzit cum cineva a intrat in locuinta sa, potrivit Romania TV.
„Cand l-am vazut in casa, mi-am dat seama ca nu se poate sa fim amandoi acolo. Stiam ca nu vreau sa am vreo confruntare cu el. Sunt socata, dar si mandra ca am reactionat atat de rapid”, a declarat agresata.

Citeste si: O femeie s-a aruncat de la etajul 8. Avea probleme psihice

Tanara a reactionat foarte rapid. Ea a iesit pe acoperisul casei, unde a reusit sa se ascunda de barbat. Ba mai mult, chiar a sunat la autoritati, iar in scurt timp politia a ajuns la fata locului. Politistii au incercuit rapid locuinta, iar in cateva minute, femeia a fost salvata, in timp ce intrusul a ajuns in arest. Potrivit autoritatilor, barbatul sufera de o boala psihica si nu are o locuinta. El se afla acum dupa gratii.


loading...

Adauga un comentariu