Eveniment-Social

O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a luat foc. Principalul suspect, concubinul – UPDATE

Publicat: 11 mai 2016
1

UPDATE 8:59 – Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi sustin ca nu exista suspiciuni potrivit carora femeia ar fi fost ucisa.

STIRE INITIALA – Sfarsit tragic pentru o femeie de 56 de ani din Botosani, care a fost transportata de urgenta aseara la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Sf. Spiridon” din Iasi. Femeia a fost adusa in stare critica, cu arsuri pe aproximativ 40 la suta din suprafata corporala, deoarece concubinul i-a dat foc, pentru ca s-au certat. Chinurile si durerile au determinat-o pe femeie sa sune, dupa 72 de ore, la 112, un echipaj SMURD preluand-o si transportand-o de urgenta la spital. Din primele informatii, cel care ar fi impiedicat-o pe femeie sa apeleze la serviciile medicale imediat dupa incident ar fi fost chiar concubinul. Odata ajunsa la spital, medicii de la sectia de Chirurgie Plastica si Reparatorie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” din Iasi i-au acordat ingrijiri medicale si au inceput intens tratamentul, acestia hotarand ca femeia sa fie transferata la Clinica de Arsi de la Floreasca, din Bucuresti.

Dupa ce au fost facute toate procedurile necesare transferarii pacientei la Bucuresti, aceasta a intrat in stop cardiorespirator si a decedat chiar in mainile celor care incercau sa ii salveze viata.
„S-a alertat avionul SMURD, care a pornit spre Iasi pentru efectuarea transferului. Din pacate, pacienta a prezentat stop cardiorespirator în acest context, arsuri grave, vechi, soc hipovolemic si s-a incercat resuscitarea indelungata. Din pacate nu s-a reusit, astfel incat s-a declarat decesul, nu s-a mai efectuat transferul si am anuntat IPJ si IML Iasi”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa serviciului UPU SMURD de la Sf. Spiridon. Medicii au sesizat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi si Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi. S-a demarat o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile care au dus la nefericitul eveniment.

Adauga un comentariu