International

O femeie a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Incredibil cu ce se ocupă, în prezent, pentru a-i crește pe cei mici

Publicat: 13 feb. 2022
O femeie a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Incredibil cu ce se ocupă în prezent pentru a-i crește pe cei mici
O femeie a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Povestea unei femei din Uganda, care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani, a făcut înconjurul lumii. Tânăra mamă suferă de o afecțiune genetică, iar viața i-a fost pusă în pericol de multe ori, însă asta nu a împiedicat-o să aibă atâția urmași. Iată cu ce se ocupă, în prezent, pentru a crește numeroasa familie!

O femeie a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Mariam Nabatanzi a intrat în istorie datorită numărului mare de copii pe care i-a născut până la vârsta de 36 de ani. Mama eroină a adus pe lume 46 de copii, iar medicii au fost nevoiți să-i interzică să mai rămână însărcinată.

Povestea a început în anul 2013, când Mariam a rămas însăcinată pentru prima dată cu gemeni, însă la scurt timp, femeia a aflat că suferă de o afecțiune genetică, motiv pentru care la fiecare sarcină năștea un număr mare de copii.

Prin urmare, mama eroină a adus pe lume de-a lungul anilor 6 perechi de gemeni, a fost însărcinată de patru ori cu tripleți și de cinci ori cu cvadrupleți.

Făcând un mic calcul, Mariam a avut 15 sarcini din care au rezultat 44 de copii, însă șase dintre aceștia nu au supraviețuit. Cu un total de 38 de copii, medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată din cauza afecțiunii genetice, care ar fi putut să-i provoace complicații.

Cu ce se ocupă mama eroină pentru a crește cei 38 de copii

Tânăra mămică s-a zbătut de-a lungul timpului să le ofere un trai decent celor 38 de copii și a făcut tot ceea ce a considerat că este mai bine. Pentu o perioadă de timp Mariam a lucrat ca decorator, a fost coafeză, iar acum adună fier vechi, prepară gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturale. Toate veniturile încasate sunt folosite exclusiv pentru creșterea și educația celor 38 de copii.
Adauga un comentariu