Boli si tratamente

O femeie a ras atat de mult incat a ramas cu gura blocata

Publicat: 15 sept. 2019

O femeie din China suferit o dislocare de mandibula dupa ce a ras atat de tare incat i-a ramas blocata gura. Incidentul bizar a avut loc pe 1 septembrie, intr-un tren de mare viteza, dar norocul pasagerei a fost faptul ca in acea cursa se afla si un medic. 
 
Doctorul Luo Wensheng indrepta spre servicu, la Spitalul Liwan, cand a auzit in difuzoarele trenului ca se cerea ajutor medical. Cand a ajuns la locul unde se afla femeia, acesta a observat ca avea gura deschisa larg si blocata in acea pozitie. Abia dupa ce i-a intrebat pe ceilalti pasageri, barbatul a descoperit ce se intamplase de fapt.
 
Se pare ca femeia rasese atat de mult, incat gura ii ramasese blocata si nu o mai putea inchide. „Ii curgea foarte multa saliva, deci initial am crezut ca a suferit un atac cerebral”, a declarat doctorul pentru Guancha News.  „Dar i-am verificat tensiunea, apoi am intrebat-o anumite lucruri si mi-am dat seama ca de fapt isi dislocase mandibula”, a continuat acesta. 
 
Insa, aceasta nu era specializarea doctorului, insa trebuia sa o ajute cumva. Initial a informat-o despre acest aspect si i-a transmis ca exista riscul sa nu reuseasca sa ii repozitioneze mandibula. Totusi, aceasta a fost de acord ca barbatul sa incerce. 
 
„Pacienta era destul de agitata si avea muschii faciali foarte incordati, deci la prima incercare am esuat. In schimb, am sfatuit-o sa mearga la spital, dar personalul din tren ne-a transmis ca pana la urmatoarea destinatie mai dureaza o ora. Pasagera a devenit foarte agitata si voia sa ii fie repozitionata mandibula cat mai repede, asa ca am incercat din nou”, a povestit doctorul despre incidentul neobisnuit. 
 
La a doua incercare, acesta a reusit sa ii repozitioneze mandibula.  Femeia nu trecuse pentru prima data prin asa ceva, in timpul sarcinii patind acelasi lucru in timp ce vomita. Se pare ca odata ce ti-ai dislocat prima data mandibula, esti mai predispus sa o faci din nou chiar si atunci cand razi, casti sau cand pur si simplu iti deschis gura prea larg. sursa: gandul.infoloading...

Adauga un comentariu