International

O femeie a sunat disperată la poliţie după ce un pescăruş a plecat cu căţelul ei chiuaua

Publicat: 13 nov. 2020
Un pescăruș a răpit un câine Chiuaua

Se știe că pescărușii se aruncă și iau lucrurile. Oricine a încercat vreodată să se bucure de un coș de cartofi prăjiți poate atesta acest lucru. Acum, o familie britanică își caută cu disperare câinele după ce un pescăruș local a smuls animalul. Oribilul calvar a avut loc în propria lor curte. Un pescăruș și-a însuşit câinele (care se numește Gizmo) în fața ochilor proprietarilor

Nu ne putem imagina cât de îngrozitor trebuie să fi fost acest lucru. Proprietarii au apelat la rețelele de socializare pentru a le oferi orice detalii cu privire la această chestiune. Povestea a fost preluată și de către știrile naționale. Becca Hill este stăpânul câinelui. Ea spune că a auzit de povești ca aceasta în trecut. Ca majoritatea oamenilor, ea a presupus că nu i se va întâmpla niciodată.

Partenerul femeii a văzut întreaga scenă

Partenerul a asistat la întreaga scenă. Ieşit din curte pentru a întinde câteva haine, acesta a observat cum pescăruşul le fură căţelul. Nu a existat nicio șansă de a salva câinele. Familia se întreabă acum dacă animalul a fost lăsat undeva și dacă este încă în viață. Informațiile despre câine au fost transmise pe rețelele de socializare. Nu ne vine să credem că această pasăre ar face ceva atât de dur. Ce ar fi putut dori pescărușul de la acest acest câine?, se întreaga proprietarii.

Oficialii au cercetat regiunea. Încă nu există niciun semn al câinelui. Peter Rock este un expert în pescăruși care lucrează la Universitatea din Bristol ca ornitolog. El îi avertizează pe alți proprietari de câini, astfel încât să nu trebuiască să experimenteze aceeași soartă. Rock spune că acești pescăruși vor viza animalele pe care le ridică și le transporta în altă locaţie.

Proprietarii de câini sunt avertizaţi cu privire la acest aspect.

Autorităţile din Mare Britanie trag un semnal de alarmă şi afirma că proprietarii de câini, în special de cei cu talie mică, trebuie să se ferească atunci când îşi lasa animalele nesupraveghiate. De aceea este imperativ ca proprietarii de câini să ia măsurile de precauție adecvate. Un câine mai mic ca Gizmo ar putea deveni cu ușurință o masă pentru un pescăruș în căutarea unei gustări. Recent, un câine a fost mâncat de aceste păsări în aceeaşi zonă.

Desigur, aceste informații nu oferă acestei familii multă consolare mai ales în momentul în care căţeluşul încă nu a fost găsit, iar în lipsa unei dovezi ca animalul de companie mai este în viaţă, acum sunt obligați să jelească pierderea câinelui lor mic.

Adauga un comentariu