Eveniment-Social

O femeie cu doi copii minori a ales sa se sinucida

Publicat: 21 iun. 2012
1

Ieri, doua persoane au ajuns la Centrul de Trauma si Toxicologie Sf. Ioan, dupa ce au incercat sa se sinucida. O femeie in varsta de 34 ani, din Targu Frumos a inghitit aproximativ 20 de pastile, dupa ce s-a certat cu sotul din cauza saraciei in care traiesc. Femeia, mama a doi copii minori, in varsta de 11 si 13 ani, a spus medicilor ca a ajuns la capatul rabdarii si nu stie de unde sa mai faca rost de bani pentru hrana copiilor. „Pacienta este la prima tentativa de suicid si a recurs la acest gest extrem din cauza situatiei socio-economice precare. Ea a fost diagnosticata cu intoxicatie polimedicamentoasa voluntara. I s-a administrat in urgenta terapie specifica, starea de sanatate fiind stabilizata. Pacienta ne-a spus ca nu doreste sa ramana internata, pentru ca nu are cine sa aiba grija de copii”, a spus dr. Tudor Ciuhodaru. Un alt tanar a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce si-a facut mai multe leziuni cu o lama pe antebratul drept. Baiatul in varsta de 27 ani, din comuna ieseana Tomesti, a consumat alcool in exces. „Tentativa autolitica a avut loc pe fondul consumului de alcool. Pacientul era in coma toxica exogena si cu leziuni pe antebratul drept. Examenele de laborator au evidentiat o alcoolemie de 2 la mie. Pacientul a avut nevoie si de ajutorul medicilor chirurgi pentru rezolvarea plagilor. Atragem atentia ca temperaturile extreme duc la cresterea heteroagresivitatii. In aceasta perioada, de cand este in vigoare codul galben si rosu de canicula, aproape zilnic, am avut cate o persoana cu tentativa de suicid. Pentru toti pacientii s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de psihiatrie Socola”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • noroc ca a fost pupu de la upu acolo si i-a salvat pe toti. pacat ca nu a fost si la explodia de acum o luna sa ii salveze, el stie doar sa se filmeze si sa faca poze cu ei in pat. pe cand poze cu animale, pupulica?

  • Vroiai sa fie Cimpoiasa ? Aia nici cand e de garda nu e la servici.Cimpoiasa doar da cu vorbele,macar doctorul Ciuhodaru munceste de-i sar ochii.

Adauga un comentariu