National

O femeie cu limba tăiată, descoperită decedată în curtea sa din Buftea

Publicat: 30 nov. 2020
Crimă înfiorătoare într-o curte din Buftea

Polițiștii din Ilfov investighează împrejurările în care a murit o femeie din Buftea, care a fost descoperită în curtea locuinței sale cu limba tăiată.

Când a fost găsită, femeia era încă în viață, iar ultimul cuvânt pe care l-a rostit a fost: „hoții”. Totuși, din casa ei nu a dispărut nimic. Un bărbat din Buftea a sunat duminică seară la 112 și a anunțat că a văzut-o pe vecina lui căzută în curte. Tot el a fost acela care a spus că a auzit-o strigând „hoții”.

În momentul în care echipa operativă a ajuns la fața locului femeia era moartă. Potrivit primelor informații, ea nu avea urme vizibile de violență pe corp, însă avea o hemoragie puternică la gură, având limba tăiată.

Fiul femeii este cel care le-a spus polițiștilor că din casă nu a dispărut nimic.Anchetă continuă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Tânăr de 24 de ani, reținut după o crimă odioasă

Un tânăr de 24 de ani a fost retinue după ce a comis o crimă odioasă. Polițiștii brașoveni susțin că acesta este autorul omorului din Săcele. Autorul faptei ar fi bătut, violat și omorât o femeie de 65 de ani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

O femeie de 65 de ani a fost omorâtă cu bestialitate în cartierul Electroprecizia din Săcele.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu Biroul de Investigații Criminale Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Serviciul Criminalistic Brașov și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Brașov, la data de 24 noiembrie 2020, a fost identificat autorul infracțiunii de “omor” săvârșită pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluție legală la finalizarea anchetei“, a anunțat Poliția Brașov.

Crimă odioasă la Săcele

Trupul unei femei de 65 de ani a fost găsit în scara unui bloc din cartierul Electroprecizia din Săcele. Potrivit martorilor, femeia suferea de o boală incurabilă și acest lucru ar fi împins-o să recurgă la un gest extrem. După necropsie, legiștii au stabilit însă că femeia a fost ucisă, după ce a fost bătută crunt și violată.

”La data de 23 noiembrie 2020, că urmare a rezultatului autopsiei din care a reieșit faptul că decesul femeii a fost violent, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de omor.”

Adauga un comentariu