National

O femeie din Buzău acuză medicii că i-au lăsat sora să moară: ”A fost dusă la spital cu o salvare și tinuta ore bune la izolare deoarece avea febra si a fost suspectată imediat de covid 19”

Publicat: 13 aug. 2020
O femeie din Buzău acuză medicii că i-au lăsat sora să moară
O femeie din Buzău acuză medicii că i-au lăsat sora să moară

O femeie din Buzău acuză medicii că i-au lăsat sora să moară: ”A fost dusă la spital cu o salvare și tinuta ore bune la izolare deoarece avea febra si a fost suspectată imediat de covid 19”

O femeie din Buzău, Florentina Nae Zaharia, acuză medicii că i-au lăsat sora să moară. Luminița, sora femeii, a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Buzău pe data de 23 iulie, cu stare destul de gravă și cu febră. Din acel moment, a fost catalogată drept suspectă de coronavirus și nu a primit niciun tratament. Se pare că Luminița suferea de o altă boală, pe care medicii au ignorat-o. În aceste condiții, femeia a murit, iar sora acesteia dorește să îi facă dreptate.

O femeie din Buzău acuză medicii că i-au lăsat sora să moară

Luminița, sora femeii care a scris postarea, suferea de o altă boală, de care medicii nu au ținut cont. Acum femeia a decedat, dar nu s-ar fi întâmplat acest lucru dacă s-ar fi acționat la timp.

„Ea a fost sora mea. Luminita mea. A murit pe 23 iulie la spitalul județean din Buzău. A murit singura ca un caine, deși putea sa mai trăiască. O zi, o săptămână, o lună. A fost dusă la spital cu o salvare și tinuta ore bune la izolare deoarece avea febra si a fost suspectată imediat de covid 19.

Am insistat noi familia sa se ocupe cineva de boala de care suferea iar răspunsul lor a fost: este o asistentă cu ea si asteptam medicul. A fost lăsată multe ore sa agonizeze pana ce sa îndurat un medic sa o duca la terapie intensivă de unde dupa putin timp a si murit. A doua zi noi familia am mers la spital. Ni s-a pus în fața un formular prin care trebuia sa semănăm ca luam la cunoștință că este suspecta de covid 19. De la morga spitalului ni s-a comunicat ca nu o putem lua pana nu vine rezultatul testului.

”Mai exista o varianta, aceea de a lua cadavrul in sac si cu sicriul sigilat”

Tot în aceeași zi primim un telefon cu număr privat de la un funcționar al spitalului care ne spune sa mergem la morga ca ar mai exista o varianta, aceea de a lua cadavrul in sac si cu sicriul sigilat. Binenteles ca noi nu am fost de acord si le am spus că așteptăm rezultatul testului, rezultat care a venit abia duminica NEGATIV.

Acum va intreb eu pe voi, cei care mi-ati lasat sora sa moara: Cum mai puteti dormi linistiti stiind ca ati lăsat-o singura sa agonizeze? Nu i-ati aprins o lumânare, nu a-ti facut nimic sa-i prelungiti cumva zilele.

Jurământul l-ati uitat? Pentru cei 500 de euro in plus ce va intra în buzunar luna de luna ați uitat sa mai fiti oameni?Opriți această mizerie. Lăsați-ne sa ne tratăm bolnavi in spitale. Nu ne mai condamnați la moarte! Lăsați oamenii sa-si îngroape morții creștinește. Iar voi, voi toti cei care ati distrus o lume, de atât sa aveti parte: de ceea ce am eu acum in suflet!”, a scris Florentina Zaharia într-o postare pe Facebook.

Comentarii
  • Și nu este singurul caz. Din păcate, multe cadre medicale, din salvatori s-au transformat în călăi. Asta este un motiv extrem de serios care ne convingebca după această pandemie, sa existe un proces precum a fost cel de la Nurnberg. Scumpii noștri călăi in halate albe, se pare că această pandemie se transforma intr,-un adevărat război intre noi, oamenii soldați ai aceste planete și coronavirus cu aliații săi adica multi dintre voi care, din lașitate și neprofesionalism, ați devenit otrava acestei lumi. Ne-ați vândut cam ieftin. insa va veni vremea când dezertorii vor fi judecați și vor plăti.

Adauga un comentariu