Magazin

O femeie din Emiratele Arabe divorteaza pentru ca are un sot prea bun

Publicat: 25 aug. 2019

Desi pare greu de crezut, pe o femeie din Emiratele Arabe Unite au apucat-o bazdacii si vrea sa divorteze motivand ca a indurat ”un an de cosmar“ alaturi sotul ei, un barbat prea docil, care nu se supara niciodata, o ajuta la treburile casnice si o ingroapa in cadouri. ”Ma simt sufocata de iubirea lui extrema“, i-a declarat femeia judecatorului.

La un an de la casatorie, o femeie a depus actele de divort la un tribunal din Fujairah, Emiratele Arabe Unite, plangandu-se ca nu mai suporta dragostea si afectiunea sotului, relateaza presa locala, citata de metro.co.uk.  Fara regrete, ca sa-i faca pe plac, sotul  mers pana intr-acolo incat a urmat o dieta stricta si si-a rupt piciorul la sala de sport, dupa ce sotia remarcase ca s-a cam ingrasat. Mai mult, el o ajuta la treburile casnice, gateste si ii cumpara nenumarate cadouri, insa, desi are parte de sotul ideal, femeia se simte agasata de aceste lucruri. 

Ea a mai spus ca viata lor de cuplu este un ”iad“, deoarece niciodata nu au un conflict.
”Tanjesc dupa o disputa, dar este imposibil cu sotul meu extrem de romantic, care trece cu vederea orice lucru gresit pe care il fac si zilnic imi ofera cadouri. Ba chiar ma ajuta la curatenie, desi eu nu-i cer sa o faca. Eu am nevoie si de discutii in contradictoriu, nu de o viata plictisitoare alaturi de un barbat obedient. Ma simt sufocata de iubirea si afectiunea lui“, se arata in documentele depuse de femeie in instanta. Nici macar faptul ca sotia sa a cerut divortul nu l-a enervat suficient de mult pe barbat, care doar l-a rugat pe judecator sa respinga cererea. 

”Nu mi se pare corect ca un mariaj sa fie judecat dupa primul an, toata lumea invata din propriile greseli. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu un sot bun, dragut si atent“, a spus barbatul.  Tribunalul a decis amanarea pronuntarii pentru a oferi cuplului sansa de a-si rezolva problemele. 
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit