National

O femeie din Mehedinti a primit, acasa, un colet gunoiul pe care l-a aruncat la marginea soselei

Publicat: 29 iul. 2018
1

O femeie din judetul Mehedinti a primit acasa un colet cu gunoiul menajer pe care il aruncat la marginea unei sosele din Gorj. Gestul, o bataie a obrazului, a fost comis de o persoana care a gasit printre resturile aruncate si facturi care contineau datele personale ale tinerei. Un barbat aflat la cules de plante medicinale, in zona Dealului Bujorascu, din judetul Gorj, i-a observat cei de la Drumuri in timpul unei actiuni de strangere a gunoiului de pe marginea drumului. Revoltat de mitocania persoanei care a aruncat gunoiul in apropierea soselei, barbatul a strans resturile si le-a expediat pe adresa gasita in documentele lasate printre deseuri.

"Ea a aruncat gunoiul si un cetatean intrigat, cu puternic simt civic, i-a trimis coletul acasa. A lasat in gunoi si facturi, dar si alte acte. A aruncat inclusiv pampers. In paduri se arunca destul de multe gunoaie. Este un exemplu de urmat, poate asa o sa se inteleaga ca nu este normal sa aruncam gunoiul peste tot.

Intamplarea a avut loc pe Dealul Bujorascu. Il felicitam pe domnul care a facut acest gest, a si platit transportul. Gunoiul a ajuns la destinatie, 11 kilograme in total si a fost primit, nu s-a intors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. Era la cules de plante medicinale si cand a vazut gunoiul ne-a spus – 'stati, ca i-o facem, ii trimitem gunoiul acasa!'", a declarat Ion Tudor, seful Sectiei Drumuri Nationale Targu-Jiu.

Adauga un comentariu