Stiri si curiozitati

O femeie din Statele Unite a primit un colet cu 20 de ani intarziere. „Am facut comanda in 1998, dar abia acum au ajuns. Am inceput sa tip cand am deschis pachetul!”

Publicat: 02 oct. 2018

Daca esti de parere ca in Romania sunt probleme cu firmele de curierat, ei bine, in Statele Unite, o batrana a avut parte de o surpriza la care nu se mai astepta. Ea a comandat un colet in 1998 si l-a primit abia acum.

Vera Walker a comandat niste carti pentru copii, pentru nepoata ei si era nerabdatoare sa le primeasca. A asteptat cateva zile, dar coletul intarzia sa apara. S-a interesat la firma de curierat ce s-a intamplat cu ele, dar nu a aflat nimic, asa ca a facut uitata aceasta comanda.

Totusi, acum cateva zile, a primit un colet. Scria pe el octombrie 1998. L-a deschis si… surpriza. Cartile comandate erau acolo, in stare perfecta. "L-am deschis, m-am uitat in interior si am tipat. Am comandat niste carti de Dr Seuss pentru nepoata mea, dar acum le vom folosi pentru stranepotul meu", a declarat Vera.

Pe vremea cand le facuse comanda, nepoata ei avea patru ani, dar acum s-a facut mare si are si ea la randul ei un copi. "Il cheama Cameron si a implinit patru ani luna aceasta. La el vor ajunge cartile. Coincidenta sau nu, nu conteaza", a mai spus Vera.loading...

Adauga un comentariu